"То је свакако велико разочарање за све нас, као и за њега. То се догодило без разлога на тренингу. Прво није било ништа, а онда је нешто осетио. Наредног дана није много осећао повреду, али желели смо да будемо опрезни и рекли смо да треба погледати. Онда смо добили вести и то је био прави шамар. Али, тако је сада", рекао је Клоп, пренео је Скај.

Дијас је био одсутан откако је 9. октобра повредио колено у поразу од Арсенала (2:3), али се припремао за повратак на терен.

Пре него што се повредио у октобру, колумбијски фудбалер одиграо је 12 утакмица, постигао је четири гола и имао три асистенције.

 

 

Ливерпул је без њега победио у осам од 10 утакмица.

Клоп сада од искусних нападача има на располагању Мохамеда Салаха, Дарвина Нуњеса и Роберта Фирмина, док је Диого Жота повредио лист.

По завршетку Светског првенства у Катару наставиће се такмичења у фудбалским првенствима, а Ливерпул ће 22. децембра играти као гост против Манчестер ситија у Лига купу. На 'Боксинг деј', 26. децембра, Ливерпул ће играти у Бирмингему против Астон Виле у Премијер лиги.

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".