Када су се упознали и били у вези четири године Ивана је како је и сама испричала у једној емисији све гледала кроз ружичасте наочаре иако је било ствари које су давале назнаку да међу њима није све идеално.

После рођења ћерке Петре све се променило, а тадашњи супруг је како Ивана Стаменковић Синди каже постао насилник за ког није могла да верује да ће добити старатељство над ћерком. О свему томе, данима које проводи са ћерком као и о још много детаља из живота, рекла је она у емисији.

 - Ја сам Николу упознала када сам имала двадесет шест година, тада сам се вратила из иностранства где сам радила као модел. Он је био четири године млађи од мене, тада је имао двадесет две, двадесет три године. Забављали смо се четири године, ја сам затруднела и одлучили смо да се венчамо - испричала је искрено Ивана Стаменковић Синди, а онда описала како је све изгледало у првим годинама њихове везе.

Фото: Инстаграм принтскрин/sindi_models

 

- Била сам онако слепо заљубљена. Све је то изгледало лепо, била сам заљубљена и нисам гледала на те неке проблеме и неке можда мане и наша неслагања. Све је било некако кроз ружичасте наочаре, што се каже. Док смо се забављали било је назнака да се нећемо сложити око неких ствари али ја то у том тренутку нисам могла да видим. Удала сам се и добила Петру после годину дана. Тада сам имала тридесет једну годину, међутим тада су почели проблеми у браку са којима је јавност упозната. Ја трпим насиље у породици - рекла је Ивана.

На питање да ли је насиље било психичко или физичко или оба, Ивана каже:

- Било је углавном физичко насиље. Нисам од тих жена које воле то и којима је то привлачно и да желе да дозволе тако нешто. Одмах сам пријавила то насиље, желела сам да се раставимо међутим оно није по мојој пријави престало. Ми смо престали да живимо заједно али се оно наставило и после тога. Догађа се то да он увек у време кад се сусрећемо када треба да се видимо због Петре која је била још мала беба он и даље наставља то насиље. Био је баш физички агресиван тако да сам ја опет ургирала, опет пријавила насиље и онда му је забрањен прилазак мени тако да је то тада напокон престало.
2012. године Никола је покушао да се помире.

Фото: Инстаграм принтскрин/sindi_models

 

Синди је открила и да ли је тада имала илузију да ствари можда ипак могу да се попораве Ивана каже:

- Нисам јер сам желела тада да заштитим себе, желела сам да заштитим пре свега своје дете, па онда себе, да не живи у нездравој средини. Нисам желела да буде у средини у којој су насиље, у којој су свађе, нисам желела да моје дете, јер тада је оно било битније од мене, да гледа то и да тако расте и да јој тако дајем лош пример. Све сам учинила да она има срећно детињство са једним родитељем, а другог родитеља би виђала наравно кад год пожели. Међутим, тада нисам ни помишљала да ће њен отац, насилник, добити старатељство над дететом.

Од тренутка када Ивани одузимају дете до поновног сусрета мајке и ћерке прошло је три месеца.

- Ја њу чак после тога нисам видела три месеца јер је он забранио мени да виђам дете. Одвео је на летовање, тамо је остала месец дана, после тога је још два месеца нисам видела, то је буквално најтежи период у мом животу и најгори. Ја сад када га се сећам то је као нека грозна ноћна мора. Јако сам била лоше, готово као да сам била мртва. Јендоставно нисам имала жељу ни за чим. И депресивна и тужна, без ичега. Тада је то медијски било јако пропраћено јер ја сам била једна од првих јавних личности која је остала без старатељства над дететом и о томе се много писало. Ја сам добијала са свих страна речи подршке и то ми је у том тренутку баш значило. Писали су ми људи са свих крајева света, мајке које су прошле сличне ствари, много, много људи са којима сам била у контакту. Тада сам ушла у проблематику тога шта се све дешава у таквим и сличним ситуацијама. Мени је јако жао што се сада масовно дешава да је најнормалније да мајке изгубе старатељство над дететом иако ја мислим да је најбитније, ви ћете рећи то као психијатар, да буде у контакту са мајком тих неких првих пет, шест седам, осам година - рекла је Ивана.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из бутика Бубе Мирановић - атрактивна издања певачице

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".