Учесница "Задруге 6", Александра Николић за црним столом решила је да докаже својим цимерима, да је не занима пласман и да је особа која увек слуша своје срце, па је признала шта осећа према Дејану Драгојевићу.

Фото: Инстаграм принтскрин/dejan_dragojevic_official_

 

Након јавног раскида атрактивна плавуша изјавила је да је њен бивши вратио њене картице које су остале код њега, па је признала да су се њене емоције угасилле и да не осећа ништа више према њему.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Хвала људима који су ме навели за особу која има петљу, јер сматрам да сам таква. Не због тога што сам узела живот у своје руке, него сам увек показивала да имам петљу и супротстављала се људима којима многи нису могли. Не плашим се никога...Тако да, мене пласман не интресује, свесна сам да није морално, али то сам ја. Неко ко има петљу, то је по мени, Миљан Врачевић. Показао је да стоји уз мене у неким најтежим тренуцима, када су мислили да сам најомраженија, да сам на дну, да су ме се сви одрекли и вероватно неки људи мисле, да ће дружењем са мном, бити испљувани напољу. Не. Он је стао уз мене, итекако прича са мном, ко се не стиди мене, када сам рекла шта сам рекла: "Да, Дејане немам више емоције према теби". То сам ја, било је искрено. Иван Маринковић нема храбрости, он се моментално оградио од мене чим је видео да ћу ја да наиђем на осуду народа. Показао је да нема петљу да изнесе неке ствари, повукао се лагано из свега тога - рекла је Алекс.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".