Наиме, како се спекулише, Наташа је била у вези са ожењеним, имућним господином из Ниша, са ким се виђала својевремено, о чему је било приче и у "Задрузи 3", када је Миљана Кулић одлучила да раскринка прошлост Раданове. Недавно је испливала информација да је господин из Ниша и даље у браку и да је његова супруга спремна да исприча све информације које поседује о афери Наташе и њеног супруга. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Radan (@natasa.rr)

Како смо сазнали, Влада је иначе разведен већ две године, а Наташа се упустила у аферу са њим од скора, те нам је извор близак Радановој открио да је тај момак заправо и крив због чега се она једно време повукла са друштвених мрежа. 

- Наташа је била са тим момком претходних месеци, али није он ожењен, био је ожењен па можда због тога људи покушавају да направе од ње нешто што није. Дајте, стварно мислите да би Наташи био проблем да призна било шта из њене прошлости, а имали смо прилику да је гледамо по десет месеци у ријалитију, где је причала све о свом животу, чак и о певачу Гилету. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Radan (@natasa.rr)

- Она је била у Нишу, виђала се са момком, али никаква трудноћа није била у питању, већ нешто сасвим друго. Они се виђају тако, када је Наташа у Нишу, она је код њега. Међутим, има проблем са њим што је он био мало љубоморни, па је Наташа због њега одлучила да угаси Инстаграм и све друштвене мреже, буквално је била одсечена од света - говори добро обавштен извор и додаје:

- Избио је проблем када се у медијима поново покренула прича око Амара, чак сте и ви објавили преписке са њим. Мислим, та прича за Наташу је одавно завршена, она стварно више се не обазире на то, али просто Влада је неко ко стварно има проблем са љубомором, мислим и ко не би, када имате такву рибу поред себе!

- Али имали сте прилику да видите Наташу и у ријалитију, није ни она цвећка, зна и она да буде љубоморна, себична када је љубав у питању, и онда просто свађа ескалира ружним речима, па све тако у круг - завршава извор.

(Република.рс)