Муж Анице Добре није се до сада много експонирао у јавности. Карактер и природа посла су му такви да никада није осетио потребу да за медије говори о себи, понајмање драмској уметници или пак ћерки Мини Совтић и њеним изборима.

Фото: В. Данилов

 

 

Први пут са ликом и појавом Миодрага Совтића шира јавност сусрела се на дан Мининог венчања, те су сви могли да закључе у којој мери млада уметница заправо личи на оца.

То је био редак случај да је муж Анице Добре пристао да се фотографише и дозволи да слике доспеју у медије. Важи за повучену особу, која говори мало, али паметно.

Дуги низ година он је на челу фубалског кулуба Дорћол, док је сина из првог брака, Милоша запослио на место секретара стручног штаба "гаучоса".

Породичан је човек, врло посвећен Аници и наследницима и најбољи отац и супруг на свету, бар се то може чути из његове ближе околине.

Јавна излагања никада нису била Миодрагова шољица чаја.

Фото: Инстаграм принтскрин/knife_afterdark

 

 

Изузетак је, међутим, направио због непрежаљеног пријатеља, покојног музичара Џеја Рамадановског. Врло га је волео и ценио, а ево шта је казао о њему:

- Физички га нема али Џеј је увек ту са нама, не прође дан да не причамо догодовштине са њим, пошто се сваки дан нешто дешавало. Он је оперисао срчане залиске у Бечу у том тренутку је можда и могао да себи продужи живот, али он такав какав је није хтео да мења навике, наставио је по старом. Мислио је да је потпуно оздравио, у ствари није знао да је после операције требало да промени комплет живот, да се баци на неку шетњу, спорт, да остави алкохол, нездраву храну... Није волео докторе, кад му споменеш доктора као да је ђавола видео. Задњи мој сусрет са њим, то је можда било два, три дана пред смрт, појавио се овде (локални кафић на Дорћолу) једва је ушао, као дух, попео се, сео за столицу. Ја кажем то Андријани (девојци певача), она каже: "Ма не он је такав, тешко дише" И јесте у задње време ниси могао да знаш да ли му је добро или не, сав је био...- испричао је муж Анице Добре, па додао:

Фото: В. Данилов

 

 

- Увек је волео да да и давао је. Био је један бисер са ђубришта, што се каже. Ретки су такви људи. Он је довео у наш крај цео град. Чим он дође ту је одмах двадесет људи, сви су га волели, био је такав тип, он је спајао крајеве Дорћол, Земун, спајао је људе, политичаре, навијачке групе. Када дође Џеј сви су седели заједно, никада није било проблема. Дорћол више никада неће бити исти након његове смрти, Џеј је био легенда Дорћола. Не може нико да га окаља, могу да причају шта хоће, његово име није направљено вештачки, сам га је изградио - закључио је Миодраг.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".