Предивне девојчице Лола и Мила имају част да одрастају у дому Сергеја Ћетковића, певача чије је срце испуњено љубављу и врло је племенито.

Девојчице такође певачу и његовој супрузи Кристини истом мером враћају љубав и приврженост. 

Сергеј је више пута нагласио да у одгајању девојчица заједно учествује са супругом Кристином која је изузетно маштовита.

Пар се труди да не размази девојчице и да их васпитају да буду врло самосталне и спремне за свет који је суров и неправедан. Сваку активност проводе заједно на најквалитетнији начин. 

- Причао сам им од првог дана како постоји нека школа за децу где смо ми дошли, а оне су рекле: „Па, где сте ви до сада“. Мораш пронаћи начин на који ћеш најсликовитије пренети, најближе кроз неку бајку. Људи од те приче увек праве баука, чекају до 18. године и слично, а не треба тако. Важно је победити предрасуде и менталитет овог поднебља који нас успорава и вуче натраг. Сматрам да родитељ није само она који дете донесе на свет, него онај који га одгаја, брине о њему, неизмерно га и безусловно воли - рекао је давно музичар, који је до скоро крио лик својих наследница, такође у жељи да их заштити.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Здравко Чолић - музички великан, миљеник свих генерација

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".