Како се сада наводи, Тања је сада одлучила да и сада зада ударац мужу када сазнала да Душан има нову девојку, те због тога неће да допусти да деца оду код њега.

Фото: Инстаграм/tanja_savic_private

 

 

Тања је наводно бесна на Јованчевића јер недавно није хтео да јој изађе у сусрет и помогне око докумената за децу, које су тражили из њихове школе.

- Тањи су биле потребне информације за синове Максима и Ђорђа, а Душан ништа није хтео да јој пошаље. Била је ситуација када су јој из школе тражили њихов извод из матичне књиге на енглеском језику пошто су они тамо рођени, а Јованчевић није хтео да одговори на поруке. Тања је преко синова сазнала да Душан већ неко време има другу жену, да су срећни и да се, малтене, преселила код њега. Прорадила је сујета, па му је рекла да је последња порука коју је добио од ње била везана за децу и да их неће више видети. Слала му је: "Кад треба да помогнеш деци, нема те да одговориш. Неће више никад да дођу! Нећу да гледају твоје швалерке по стану." Све је сада остало на томе - прича извор.

Иначе, Тања је недавно испричала да је она та која је доскоро радила на томе да с Душаном оствари бољи контакт, али то није успело.

(Република)
 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".