Сајмон Бастијансен, сарадник Луке Модрића од 2018. године и стручњак за брендирање, открио је да се са најбољим хрватским фудбалером срео у Загребу, после Светског првенства у Русији.

- Управо је освојио Златну лопту, исте године освојио је Лигу шампиона и био сребрни на Светском првенству и постао најбољи играч турнира, али када сам га упознао, схватио сам да је он најпристојнија спортска звезда коју сам икада упознао. А, упознао сам много њих - рекао је Бастијансен данским медијима.

Бастијансен је том приликом Модрићу донео на поклон сат, који је желео да ради са тада најбољим фудбалером света.

Фото: РТС принтскрин

 

 

- Сели смо да попијемо пиће, а он је погледао на свој сат. У ствари, и ја сам зурио у њега и рекао сам му да носи веома леп сат. Он ми се љубазно захвалио и онда је, изгледа, добио идеју - рекао је Бастијансен.

Модрић је тада на својој руци носио часовник од црвеног злата вредан 40.000 евра.

- То је посебан сат - рекао је тада Лука.

Фото: Профимедиа

 

 

- Каже ми да се тим сатом почастио након што је освојио Златну лопту, али додаје да је купио укупно 25 сатова за своје саиграче из Реал Мадрид и још 25 за саиграче из репрезентације. Али, поклоне нису добијали само његови саиграчи, куповао их је за возаче аутобуса, лекаре, физиотерапеуте и асистенте - открио је стручњак за брендирање детаље разговора са фудбалером Реала.

Како се из приче може закључити, Модрић је за своје најближе сараднике из репрезентације и клуба потрошио два милиона евра на сатове, пренео је хрватски "Индеx".