Међутим, у некадашњем дому певачице у Доњем Буниброду данас нема никога. Када јој је деда преминуо, Милица је после неколико месеци одлучила да бака Раду смести у старачки дом у Београду, како би се чешће виђале.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Како пишу медији, високе капије певачициног дома на југу Србије крије се мало двориште и скромна кућа окречена у розе. Иако већ дуже ту не живи нико, двориште је сређено, те је трава била свеже покошена, засађени су винова лоза и тује.

Пространа кућа, са два улаза, зеленилом, сеоским путем, је све оно у чему је Павловићева уживала као девојчица, све док се није преселила у Београд. Према речима мештана, Милица никада није дозволила да њеним најмилијма нешто недостаје, те је редовно улагала у ову кућу.

- Бака није овде, она је у старачком дому још од фебруара. У новембру је умро деда Владимир и Милица је схватила да је најбоље да баку поведе са собом у Београд, што због короне, али и јер ће тако најбоље моћи готово увек да буде крај ње.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

- Видели сте сигурно колико често објављује слике са њом и да ју је водила у Београд.Тако је одлучила и да она остане тамо. Бака Рада и дека Владимир су цео живот посветили њој, и она је на неки начин решила да је збрине, а у овом дому, где борави, пружена јој се сва могућа нега - рекао је некадашњи први комшија Милице Павловић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".