Весна је признала да  је сама себи уплаћивала радни стаж и да су за националну пензију потребне заслуге. Певачица их има, али се није пријавила за пензију: 

Фото: АТА Имагес

 

- Нисам пратила, нисам ни загледала зашто су они заслужили а ми нисмо. Али нека њих, ти који добију националну пензију немају и неки други извор прихода. Ми још увек доста добро радимо и мислим да ћу до краја мог живота радити јер другачије нећу моћи. Ја кажем нећу више и не могу и онда будем кући 7 дана и разболим се. Чим узмем микрофон и запевам мени после тога није ништа и то тако траје 3-4 дана до следећег певања. Што значи да певање лечи - истакла је Змијанац.

Весна такође добија приходе од Јутјуб канала који јој је отворила ћерка Николија: 

- Ти који примају националне пензије морају да имају заслуге. Да сам се бавила тиме сигурно бих добила и ја. Видела сам да за њу треба према неком списку хиљаду и нешто концерата, солистички што и ја имам. Мада ја то никада нисам тражила, ја имам нормалну пензију што сам сама себи уплаћивала. Такође и доста тога стиже са мог Јутјуб канала што ми је обезбедила Николија. Дуго је до тада неко други то узимао.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Гоца Тржан - ретроспектива каријере

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".