Овај посни рецепт са туњевином је једноставан и лак за припрему.
Потребно је:
300 гр тестенине
1/2 празилука
уље маслиново
100 мл куваног парадајза (може кечап)
зачин, со бибер
1 конзерва туњевине
Начин припреме:
Скувајте најпре тестенину. Под тим се подразумевају макарони, све врсте шпагета, домаћих широких резанаца и сл. Када је скувате, оцедите је. На уљу пропржите празилук да фино омекша, додајте суве зачине, со, бибер, кувани парадајз и туњевину. Пустите да укрчка и испари течност.
(Бакина кухиња)
Прочитајте још
БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ
За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".
Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".