Глумица Тихана Лазовић у августу ове године удала се за колегу Бранислава Трифуновића након три године везе.

Фото: Принтскрин Инстаграм/tihanalazovich

 

Лазовићка сматра да је трудноћа интимна ствар, те се због вести да је у другом стању, коју је објавио један портал, огласила на свом Инстаграм профилу.

- Можда не могу да имам децу, можда не желим имати децу, можда сам болесна, можда паре желим да трошим на ципеле а не на пелене, можда немам мајчински инстинкт, можда силно желим али се бојим... Можда ми је каријера важнија, можда сам неспремна, можда не видим смисао, можда сам лења, можда су ми пси дражи од деце, можда сам имала четири спонтана побачаја, можда желим да плешем до пет сати ујутро, можда не знам шта желим. Можда немам пара, можда патим од депресије, можда ми се моје тело сад свиђа и не желим да будем трудна, можда не желим да престанем да пушим, можда не желим да измишљам друштвено прихватљиве разлоге да будем мајка. Зато, од*ебите. Моје тело, мој избор - написала је глумица на Инстаграму.

Фото: Принтскрин Инстаграм/romanonikolic

 

Подсетимо, Бане и Тихана заљубли су се у једном београдском кафићу, те је њихов сусрет био сасвим случајан.

- Ни данас немам одговор на питање шта ми се десило те ноћи. Не знам шта ме је натерало да дођем у тај кафић, ко ме је отео и одвео тамо, пошто сам пре тога био на концерту мог пријатеља Марчела у Божидарцу и требало је да са њима идем даље. Али отишао сам, и то сам, што иначе никад не радим. И остао. Ваљда је постојао добар разлог због чега се све догодило баш тако - рекао је глумац једном приликом за "Глорију".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Злате Нуманагић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".