Маја Николић објавила је на Инстаграму до сада невиђену фотографију са супругом, а повод је дирљив - овај пар слави 19. годишњицу брака!

- 19 - кратко је, уз црвено срце, написала Маја.

 

 


Водитељка са Александром Тонијем има троје деце, ћерке Теу и Тију, те сина Дарка, а јавност није била упозната са тим да је пар икада имао било какве брачне несугласице или веће проблеме.

Подсетимо, Маја и Александар, иначе успешни економиста и бизнисмен, упознали су се пре много година, конкретно 1998, током лета за Атину.

 

 


- Александар је мој витез 21. века јер се поред њега увек осећам заштићено. Ми смо се једноставно пронашли и верујем да смо обоје људи који се радују срећи, успеху и који не коче једно друго. У том смислу је можда мој супруг другачија врста мушкарца, који ме никада није кочио и увек био само ветар у леђа. Можда је и то одговор на питање какав је он мушкарац. Надам се и трудила сам се свих ових година да и ја будем баш таква жена - рекла је Маја једном приликом.

 

 

Како је истакла, породица јој је апсолутни смисао живота.

- Без икакве дилеме мој супруг и моја породица јесу моја највећа животна срећа и ту нема ни много памети. Верујем да заиста говоримо о срећи да нађемо неког са ким можемо да направимо добар квалитетан живот који ће нас чинити срећним, живот у којем ћемо стремити истим стварима и сада 20 година касније знам да је након те почетне среће потребно и много љубави, преданости том нашем заједничком циљу. Када кажем срећа мислим да је то мала реч, моја породица је смисао мог живота - казала је водитељка својевремено.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".