Како је репер истакао, угоститељство није било права пословна опција за њега, из разлога што није могао да престане да конзумира алкохол. Претходни бизнис са производњом тренерки, али  тај посао није схватио сувише озбиљно: 

- Са тренеркама се десило то да нисам озбиљно схватао тај део свог посла јер нисам имао сараднике на које сам могао да се ослоним, али никад се не зна. Сад смо основали фирму која се бави са више разних грана па се можда вратимо и тренеркама -изјавио је Вук Моб.

 

 

- Немам живаца за угоститељство, одустао сам од тога. Када сам у локалу, треба да испоштујуеш свакога ко дође због тебе, са сваким треба да наздравиш, на крају ноћи ја мртав мајци од силног наздрављања, а сутра треба да имам два тренинга дневно. Не иде једно са другим тако да, држим се наступа за сад.

Вук је открио и колико је пута завршио у полицији због алкохола: 

- Три пута сам преспавао у полицији због алкохола. Два пута је то било нормално, а трећи пут сам покушао да бежим и није се славно завршило, то је било пре три, четири године. Највише колико сам надувао је било 0.8 промила алкохола у крви.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".