Јасна Миленковић Јами гостовала је у једној емисији и том приликом се осврнула на доба у којем је криминал био далеко доминантнији од било које друге бранше.

Фото: Јутјуб принтскрин/Emisija Premijera

 

Како она каже, криминалци су распоређивали естраду, а Јами им је сметала јер је била онаква каква јесте.

- Деведесетих се дешавало да су испливали људи који нису требали. Криминал је био доста доминатан, умешао се у музику. Тада су се на силу дешавали неки распореди не естради, неки се склањали, а неки испливавали на правди Бога, јер је владао закон јачег. Ја нисам била поштеђена тада, али се нисам ни плашила, јер ништа нисам згрешила. Ја ништа нисам згрешича нити лоше урадила, само сам постојала и била то што јесам. Потом је неко утриповао да сметам и да ме треба склонити, како би испливао неко са апсолутно смешном причом - започела је Јами.

 

 

Она је споменула Александра Радуловића Футу и Марину Туцаковић, рекавши да би волела када би он иза себе оставио истину.

- Марине Туцаковић на жалост више није са нама, Фута јесте, надам се да ће да буде још дуго. Ја бих много волела да Фута, ако сад већ не жели, да макар иза себе остави праву истину. Ја ћу такође мојој Леи оставити истину, додуше сада за то није моменат - закључила је певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Јасна Миленковић Јами

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".