Стефан је захвалан певачици на помоћи: 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Grand Online

 

-Смршао сам јер сам имао проблема са кичмом. Једноставно, посао певача захтева да човек има став, а став са 120 килограма не може да се има јер стомак вуче напред и онда боли кичма. Једва сам издржавао и одлучио да скинем 48 кила и сад немам никакав проблем ни са кичмом, ни са чим. Супер ми је, држим се сад овога – започео је причу и наставио:

-Мало сам почео да тренирам. Устајем раном зором, спремим себи кафицу и можда ручак и тако започнем дан. Више не излазим, легнем рано, устанем рано.

Животне промене свакако су позитивно утицале на живот младог музичара:  

-То је било много тешко, годину дана нисам појео ништа слатко. Сад једем свако вече (смех) – истакао је Космајац.

Стефан је открио какакв му је план на тренингу:   

–Не, само да одржим форму, да могу себи да приуштим да поједем шта желим али да то потрошим. Не да се пумпам, себе не видим тако – рекао је Стефан и проговорио о свом највећем пороку -алкохолу који је успео да победи захваљујући менторки.

-То је постала стална прича – проблем са алкохолом. Нисам имао велики проблем, једноставно имао сам проблем да пијем и да радим, нисам могао да функцинонишем и само сам престао да пијем. Биле су свакакве приче и вести, али то су глупости. Јесам имао удес са аутом, али не својом кривицом и не кривицом алкохола. У неком тренутку сам једноставно направио пресек, више не пијем, у Гранд продукцији сам. Ташке ми је рекао да никад није пробао алкохол и ако један такав успешан човек може да каже да не зна какав је укус пива, што бих ја пио, ко је ту луд? Уз Вики и Ташкета сам све то искоренио, послушао сам њихове савете – испричао је Космајац за Гранд.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".