Од њега су се опростили бројни великани фудбала и спорта, али и многе познате личности из света естраде.

Породица Балашевић огласила се поводом одласка славног фудбалера.

Фото: Принтскрин Инстаграм/оливера.баласевиц

 

 

- Шта да ти кажем, Сине? Изненадио си ме само једном у животу, на оном турниру у Бачкој Паланци, кад си Манета Радиновића и мене истим лажњаком послао на излет у ллок. Од тад знам с ким имам посла... И све ове године само си увећавао понос што се познајемо... Нисам ти слао поруке кад сам чуо за ту "твоју болест", зато што сам знао да то никад не може бити "твоја" болест, и да ћеш јој брзо дати на знање да је само болест, и ништа више... А твоје је нешто друго, твоја је породица, љубав, твој је честити живот какав си одувек водио. Чекам да те на пролеће поново видим са плавим чуперком, мени, за разлику, коса више неће претерано израсти, али познаћеш ме већ. Буди ми боље и мирније сваким даном, хвала ти што си се сетио окрпљеног маторог це-фора из Паланке, не Вокрија, него оног другог, дебелог, што је пуцао последњи пенал... Онда си можда за длаку изгубио, од онда више никад ниси, колико знам, и ни нећеш, без бриге... Идемо даље, румени дечаче... Све ово ружно се рачуна само као "зауставно време", ништа више... Ð. Порука Пријатељу дана 11.12.2019. - писало је у објави Оливере Балашевић, док је на следећем сторију написала:

- Синиша Михајловић...1969... Идемо даље, румени дечаче... Све ово ружно се рачуна само као "зауставно време" ништа више..., написала је на крају Оливера.

Алекса Балашевић је поделио слику са Синишом уз емотиван опис.

Фото: Принтскрин Инстаграм/баласевицалекса

 

 

- Олујно је тамо горе... Где вас није пуно стигло... Верни наш пријатељу, волимо те заувек... Синиша Михајловић Р.И.П., написао је Алекса.

 

 

Убрзо је саучешће породици упутили и глумци Драган Бјелогрлић, Срђан Тимаров и Гордан Кичић као и певач Никола Роквић.

 

 

Јелена Карлеуша се само кратко огласила:

- Збогом Синиша и хвала за све.

Фото: Принтскрин Инстаграм/карлеусастар

 

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".