Вишегодишња медијска пауза умногоме утицала на њене пословне успехе, а Тања се сложила са певачима који су у јавности говорили да би била највећа звезда међу њима да се тада није повукла са сцене.

Фото: АТА имагес

 

 

- Морам да се сложим с колегама да ме је медијска пауза доста коштала, па и те ласкаве титуле највеће звезде. Драго ми је да мисле да бих била на самом врху да нисам направила паузу. Ипак, то што сам отишла, донело ми је много тога лепог, а то су моја деца. Да није било такве паузе, можда још увек не бих била мајка, рекла је Тања.

- Сматрам да је све дошло на своје и да сам и те како заслужила место које сада имам на естради. Јесте било мукотрпно и трновито, али су се некако све коцкице сложиле и сада је све како треба да буде. Осећала сам да сам вољена и да ће моја публика остати уз мене, ма какву паузу да направим. Када сте уметник у било ком смислу, научите да волите чак и патњу. Некад нам је теже, некада лакше, али бол зна да буде човекова највећа мотивација за успех. Мени су мотивацију дали синови, породица, моја публика и моји пријатељи. Имала сам их уз себе када год ми је било тешко. И дан-данас ми буде тешко, али нађем последњи атом снаге да устанем и кажем себи да морам даље. Нема се времена за патетисање јер имамо само један живот, и ја сам то коначно схватила, рекла је певачица.

(Ало)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".