Водитељка Ивана Шопић поставила је питање Дејану Драгојевићу.

-Јел реално да носиш сок и слаткиш после свега? - гласило је питање.
-Ја увек тако, зашто не бих - одговорио је Дејан.
-Мени да се неко искупљује, то не може код мене. Не могу ни сокове ни бананине ни ишта да извади ствар. Да дођеш и кажеш извини молим те, жив сам човек погрешио сам, то је у реду, можда ћу бити љута али ће на крају бити океј - одговорила је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

-Ја не склапам приче у глави, не бавим се тиме, ја се само насмејем. Да донесем и увек ћу донети, јер је волим - убацио се Драгојевић.
-Рекла сам лепо и синоћ, не треба ми ни овај ни онај однос, не интересује ме. Доста сам је унела у тај однос у изолацији и нећу више, има овде доста људи који заслужују много више од мене - наставила је.

-Очигледно Дејан и ја треба да радимо на нашем односу - добацио је Цар.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

-Немојте мене молим вас, сви се препуцавате преко мене. Ја немам везе са тим ити ћу, опет провоира тебе преко мене - рекао је Дејан.
-За мене је ово све понижавање, ово што господин ради сада је класично понижавање, Дејан је испао фер и коректан. Ове провокације су јадне и дечје, неће ми прорадити инат. Синоћ сам била понижена и са једне и са друге стране и зато нисам прихватила ни чоколадицу ни сок - навела је Драгојевићка.

-Цар је повређен јер они још увек нису у вези. Љубоморан је на причу интимних односа са њеним мужем, Дејана са друге стране повређују друге ствари. Када им одговарају они су као колеге а када не одговара она друга прича - говорио је Ђедовић.
-Она је навикла у свом односу да за*ебава како стигне, са мном тако не може. Он јој тако напушта, са мном не може никако, умем јако да будем безобразан! - додао је Филип.
-Ето видите, он је већ у вези, он градационо поставља себе и Далилу у тој причу. Он је већ формално у односу. Суштина су они а форма је Дејан. Постоје људи којима је брак инстутиција као форма, али ако је однос лош каква црна институција, ту је однос најважније. Све је то питање интелекта и угла гледања - рекао је Ђедовић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

-Шта ја имам од нашег односа, само проблеме - убацио се Цар.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".