Своју каријеру Гацин је градила искључиво преданим радом без икаквог скандала, а о приватном животу се зна врло мало с обзиром на то да о њему готово никада не прича.

Међутим, Милица је одлучила да направи изузетак када је реч о болести са којом се на срећу изборила, те је са публиком поделила искуства са којима се суочила када јој је дијагностификован тумор на дојци.

- Први пут сам открила доброћудни тумор пред порођај са млађом ћерком Ханом, која сада има 14 година. Доктори су мислили да је млечна жлезда, али како се она није повукла ни после два месеца, позвала сам доктора и предложио је да уклони тумор. Иако су ме многи саветовали да ништа не дирам, ипак сам послушала доктора - испричала је својевремено за "Глорију" водитељка којој се тумор нажалост вратио, те је поново морала на операцију:

Фото: Милена Анђела

 

- После друге операције сам питала доктора зашто ми се то десило, а он је одговорио: "Зато што се нервираш". Потпуно сталожено ми је испричао да се не вреди нервирати јер тада у телу долази до дисбаланса хормона и моје груди одреагују тако - додала је лепа водитељка не тајећи да јој је живот у одређеним тренуцима био веома стресан.

Један од тешких периода са којим се суочила јесте и онај када ју је тадашњи супруг сасвим изненада и неочекивано оставио.

Фото: Јутјуб принтскрин/Милица Гацин Моје најбоље године

 

- Ја сам из војвођанске куће, хтела сам да све буде скувано, намирено, да буде како треба, кућа, деца. Да све буде перфектно. И знате шта се догодило? На првом великом камену спотицања, односно на првом великом животном проблему, окренуо се на пети и отишао. Рекао је: "Ја ово више не могу, мени је тешко", окренуо се и отишао - испричала је водитељка једном приликом у видео снимку који је објавила на "Инстаграму", а након развода наставила је сама да одгаја ћерке, али и да брине о болесном оцу.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".