Уживали су најпре у Београду, а затим у Војводини, у дому који су направили у Срему.

Након што су се видели са породицама у Београду, Ђоковићи су се упутили у Срем, где поседују велелепно имање на самој обали Павловачког језера.

Мештани су били одушевљени када су видели Новака, који је изнајмио фијакер и заједно са сином Стефаном одлучио да се провоза по обронцима Фрушке горе. Док је пролазио кроз мала места, људи који су га видели махали су му и викали “Ноле, најбољи си”. Ова авантура посебно се допала Стефану који је имао прилике да ужива у вожњи, али и игрању поред језера где му је деда Срђан направио посебно мини игралиште.

Како сазнајемо цео комшилук је са пуно љубави дочекао породицу Ђоковић, а након што су их упознали Јелена и Новак су им се још више допали.

- Комшије су одушевљене породицом Ђоковић, посебно су им прирасли к срцу јер су скромни и приземни, понашају се као нормална породица. Мештани им свакодневно доносе поврће и воће непрскано за децу и баке им нуде зимницу, а Ноле и Јелена их увек дочекају са осмесима, одушевљени топлином људи на коју су наишли. Увек су лепо расположени и спремни за разговор - извор Блица и додаје да су, попут родитеља, Тара и Стефан прави аватнуристи:

- Свакодневно одлазе у шуму, истражују прелепу природу у околини Срема док им временске прилике то дозвољавају. Деца се не либе да се упрљају, види се да су научени да бораве на отвореном, да се играју и проналазе занимацију у ономе што им природа пружа. Дом који имају у Срему за њих је прави мали рај.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

На друштвеним мрежама осванула је и фотографија Јелене и Новака док се у спортској гардероби возе квадом кроз природу, спремни за авантуру. Ова слика изазвала је мноштво коментара, а многи претпостављају да је и ова фотографија настала ових дана.

“Чиста енергија”, “Дивни сте”, “Уживајте”, писали су корисници друштвених мрежа.

Како сазнајемо, Јелена и Новак имају заједнички став да њихова деца треба да се друже са малишанима како у Боеграду, тако и у Срему како би усавршила српски језик. Она је недавно истакла да, након више од деценије живота у иностранству, често несвесно користи стране речи и изразе, те је указала на важност очувања српског језика, традиције и културе. Јелена је поделила фотографију њене и Новакове ћеркице Таре у балетској хаљиници, а уз овај призор, који је многима измамио осмех, поделила је и своја размишљања.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".