Американка Џина је на свом ТикТок профилу објавила видео који је убрзо постао виралан и досегао је готово три милиона прегледа. На видеу је успела да сними миша који јој је био у јелци.

- Ја бих на твом месту запалила целу јелку истог тренутка од страха - написала је једна од пратитељка.

Жена је обрнутом страном метле ишла да провери да ли је добро видела, па је међу беличастим пластичним гранама открила малену животињу.

- Мислила сам да лудим - написала је Џина, па убрзо потом снимила и наставак популарног видеа, у којем се могу видети њене две мачке које су истерале несрећног миша.

 

 

- Обећавам да миш није повређен током снимања овог видеа. Он је испраћен напоље, као и моја божићна јелка - написала је.

У мноштву коментара људи су тврдили како не би преживели да им се то догодило.

- Умрла бих на месту од страха - нашалила се једна пратитељка, а друга је додала да може да се захвали богу на мачкама које су је спасиле.

Неки су поделили и паметан савет за остале, а то је да добро протресу своје пластичне јелке кад их ваде из кутије, управо због оваквих ситуација.

- Баш је сладак, он је мислио да је божићна декорација - нашалио се један пратилац, док се други сложио и упитао зашто то њему никада не може да се догоди.

(Курир)