Италијански медији преносе да су по завршетку службе у Базилици Свете Марије, анђела и мученика, ковчег са телом Синише Михајловића, између осталих, изнели Дејан Станковић, Атилио Ломбардо, Роберто Манћини, Марко Арнаутовић.

Аутомобил са ковчегом са телом легендарног српског фудбалера - аплаузима, песмом и бакљадом навијача, испраћен је на гробље где ће Михајловић бити сахрањен у кругу породице.

Фото: АТА имагес

 

Делегација Црвене звезде положила је раније данас црвено-бели Михајловићев дрес са бројем 11 на ковчег, на којем су и дресови осталих клубова за које је играо.

У име Црвене звезде испраћају Михајловића присуствовали су председник Светозар Мијаиловић и генерални директор клуба Звездан Терзић.

Опелу си присуствовале фудбалске легенде, између осталих, Дејан Станковић, Драган Стојковић Пикси, Владимир Југовић, Зоран Мирковић, Гордан Петрић, Славиша Јокановић, Александар Коларов, Франческо Тоти, Данијеле де Роси, Бруно Конти, Лука Маркеђани, цео тим Лација са Сергејом Милинковићем Савићем, као и екипа Болоње и бројни представници италијанских и српских фудбалских клубова.

У Базилици Свете Марије били су градоначелник Рима Роберто Галтиери, бивши председник Ферарија Лука ди Монтецемоло, као и велики број навијача, који су били испред римске базилике и приликом изношења ковчега запалили бакље.

Прослављени српски фудбалер и тренер Синиша Михајловић преминуо је у петак после дуге и тешке болести у болници у Риму.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".