Водолија

Водолије не могу да се контролишу када треба да се уложи у екстравагантне предмете. Њихова бескрајна жеља за новим и луксузним стварима које су у тренду тера их да купују раскошне ствари. Иако су познати као избирљиви купци, Водолије вишеструко улажу у одабир ствари и увек су у потрази за куповином изванредних предмета.

Риба

Синоним за креативност и маштовитост, људи рођени у знаку Риба воле да купују ствари о којима су сањали. Они малопродајну терапију виде као начин да себи угађају и воле да се препусте луксузним стварима, посебно онима која приказују класу. Ти су људи самопризнати купохоличари и на крају зажале након што претерају и потроше гомилу новца на производе са пренадуваном ценом.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Лавови верују у улагање у најбоље ствари које долазе с највишом ценом! Светло рефлектора нешто је што увек преферирају и из тог јединог разлога паметно улажу у гламурозне луксузне ствари које ће им помоћи да се истакну, а притом ће им пружити највећу срећу.

Фото: Профимедиа

 

Бик

Бикови су јако фасцинирани величанственошћу високе класе! Људи с овим хороскопским знаком воле да унесу удобност с луксузом у своје животе и за то могу да ураде све и свашта. Обично троше пуно на најскупље материјалистичке ствари без да двапут размисле. Бикови марљиво раде и зарађују само да се разбацују луксузним предметима како би задовољиле своје материјалистичке жудње.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".