Драгана Јана Тодоровић једа је од најтраженијих певачица и добро зарађује, а поред певања има и привтан бизнис, те данас живи на високој нози. Ипак, то није био одувек случај.

Јана је одрасла у веома скромној породици, живела је са родитељима, братом и сестром, са којима је све делила. Сада се присетила детињства и истакла да је захвална на свему што данас има.

Фото: Јутјуб принтскрин/ AmiG Show

 

- Живели смо много скромно, радовали смо се кесици штапића, кесицуСа се смокија. Делили смо, брат, сестра и ја, тако су нас родитељи одгајали, хвала Богу да је то и дан данас тако. Делили смо једну кесицу штапића и заиста су то дивна сећања на породицу и зато сам ја таква какав јесам, да знам да поштујем све што добијем - рекла је Јана.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Певачица са својим супругом Иваном има ћерку Кристину Џулијан, а сада је признала да јој је жао што није имала још деце.

- Једино ми је жао што сам остала на једном детету. Све остало је било и биће и новац, и каријера, успех, слава, могу да се десе, а и не морају. Тек сам видела сада кад је моја ћерка напунила 16 година шта је најбитније у животу породица, здрава деца и ништа друго - казала је Јана у емисији „Премијера”.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".