- Остајем при свему што сам рекла и све што сам испричала било је по мом сећању - рекла је она у судници, а затим детаљно одговарала на питања адвоката оптуженог који је три пуна сата постављао питања.

- Док сам похађала школу пуних 10 година од ноје 7 до 17 године, Мика је вређао сву децу па смо тако бил сведоци да неретко говори како неко има мале или велике груди. Како је неко дебео и да изгледа као куварица или васпитачица, да су му уши клемпаве - рекла је девојка.

Она је додала да је Мика Алексић о себи имао велико мишљење и да није показивао своје слабости. - Желео је да гради слику о себи да је свемоћан! Да је он Бог и није дозвољавао да се прича о слабостима и тако је и правио култ личности у групу - рекла је она на суђењу и додала:

Фото: М. Анђела

 

- Сви смо желели да будемо његови миљеници и да будемо ти посебни које ће Мика водити кроз живот. Био је друштвено прихваћен, а све што је лоше радио што смо касније схватили, мислили смо да нас је челичио за живот. То је био у став наших родитеља, да је он права особа за нас која ће нас научити животу.

Приликом свог излагања она је навела и да о свему што им се дешавало иза затворених врата школе глуме не смеју никоме да говоре.

- Мика је сматрао да свако од нас треба да има тајне и моја тајна била је та да не смем да причам родитељима шта се тамо дешава, што је иначе и било правило школе. Мајке и жене је често називао курвама. Све сам то крила од родитеља, док сам с друге стране повраћала и нисам желела да идем у ту школу, али сам хтела да будем популарна. Деградио је наше родитеље, а ми смо о томе ћутали јер смо имали добар однос с њим и мислили да то тако треба.

Фото: П. Милошевић

 

Она је објаснила да јој је Алексић често говорио погрдне речи. - Говорио ми је да сам глупача и да сам нико и ништа! Као и да на глави уместо перја имам паперје - рекла је на суђењу, па описала грозоту коју је произвела 2018.

- Отишла сам у канцеларије крајем маја 2018. Како би Мики саопштила да одлазим у Италију и да нећу уписати глуму. Плашила сам се тог разговора јер он није подржавао такве ствари. Ушла сам у просторију и била сам престрављена његове реакције која ће уследити. Рекао ми је да сам глупача и било ми је веома тешко. Загрлио ме је и спустио је своју руку на моју задњицу и почео да ме стиска. Не знам колико је то трајало али мени је било као вечност - рекла је потресно девојка и додала да је себе само у првој мах храбрила како је то само случајност.

Како је навела, она је била у шоку збуњености све док себи није признала да је Алексић то намерно урадио.

Фото: П. Милошевић

 

- Док ме је хватао за задњицу, осетила сам како дише и знала сам да то намерно ради, али нисам желела себи да признам да је човек кога само гледали као Бога спреман то да уради. Она је навела да је желела све да заборави, али исто се то догодило и њеној најбољој другарици након ње и тада су заједно пролазиле кроз пакао.

- Моја најбоља другарица је доживела још горе ствари од Мике, он је ишао до краја с њом, а све што се десило је страшно - рекла је она и додала да је у Италији ишла на разговоре са психијатром и да је радила на томе да поврати своје самопоуздање, као и да је пила лекове за спавање.

Оштећена је на суђењу Алексићу рекла и да је он често постављао непријатна питања.

Фото: П. Милошевић

 

- Питао ни нас: "Какви смо у сексу?" како да одговорим на то питање кад нисам ни ступила у сескулани однос тада и како да одговорим на то :"Да ли доживљаваш оргазам?" а наш одговор је морао да задовољи његову потребу да је то прави одговор, иначе нам следи казна - рекла је она и додала да су казне биле умивање водом, 100 пута написати правила школе, као и по њој оно најтрже омаловажавањр и вређање пред целом групом.

Током суђење Алексићев бранилац је неколико пута увредио тужитељка, који је на крају и добио опомену од судије Божовића који води овај предмет. Следеће суђење је заказано за 31.јануар 2023.године када се очекује да адвокат одбране настави са испитивање сведока оштећене, али и суочавање оштећене и Алексића.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".