Са њим је прошла кроз све успоне и падове и није дозвољавала да било каква препрека спречи Новака да буде најбољи. Дијана је његове одлуке подржавала и била уз њега у свим најтежим и преломним тренуцима живота, на начин на који то може само мајка која своје дете воли највише на свету. Ипак, постоје неке ствари које замера и снаји и сину, а о којима ретко говори у јавности.

Фото: Профимедиа

 

Гостујући у једној емисији Дијана Ђоковић открила је до сада непознате детаље Новаковог љубавног живота пре Јелене, као и то шта замера сину и снаји, односно у чему их не подржава и шта јој смета. Иако има неке своје ставове, мајка Новака Ђоковића одлучна је да не жели да се меша у његов живот, али је увек ту да га посаветује, а тенисер се радо консултује са њом при великим животним изборима.

Наиме, Новакова мајка испричала је у једној емисији за “Блиц” да је, док је Новак био јако млад, упознала његову девојку из тинејџерских дана.

Фото: Профимедиа

 

- Као младић који се бавио овим послом, није имао времена за забављање. Више је био на путу него код куће. Упознала сам му једну девојку, која је била одбојкашица из Краљева, били су клинци. Касније смо упознали Јелену. Када су имали 18 година нисам мислила да ће да се венчају, било је времена за све, међутим, ето, побио је то моје мишљење и оженио се Јеленом - била је искрена Дијана.

Такође, она истиче да постоје ствари у којима им се мишљења мимоилазе у односу са Јеленом и Новаком.

Фото: Профимедиа

 

- Нормално је и природно да је Јелена преузела неке ствари, не би било добро да се ја мешам. Не мешам се у њихов живот. Они ретко нажалост долазе, они су створили своју породицу и оазу, Јелена одређене ствари ради на свој начин. Долази до мимоилажења, нарочито по питању исхране коју не подржавам - рекла је мајка Новака Ђоковића.

- Остала сам жељна свог сина, да насамо проведем време са њим. Увек је неко око њега - завршила је Дијана Ђоковић у поменутој емисји.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".