Хитна помоћ је, како преноси "Блиц" од извора из Израела, 13. децембра у раним јутарњим сатима затекла Милана у бесвесном стању, на улици.

- Лаћа је проглашен мртвим на путу до болнице. Тело је пребачено у форензички центар у другом граду, где је лежао без формалне идентификације. 18. децембра је почео догађај да се развија када је породични пријатељ Радуловића звао амбасаду и пријавио нестанак јер је било планирано да се Милан 19. децембра врати за Србију. Он је у Израел отишао 2. децембра. Израелска полиција је контактирана 19. децембра - каже извор "Блица" и додаје:

Фото: Принтскрин/ВИП ТВ

 

- Из полиције је 20. децембра узвраћено да се тело са описаним тетоважама налази у поменутом форензичком институту. Тело је у уторак касније поподне идентификовала пријатељица и тако је склопљена слика шта му се догодило - открива саговорник.

Подсетимо, Милан Лаћа Радуловић, син Марине Туцаковић и Александра Радуловића Футе рођен је 1986. године. Лаћа је пошао стопама своје мајке, па је писао текстове песама за многе наше познате личности. Његов живот обележиле су две трагедије, смрт брата Милоша 2008. године и мајке Марине Туцаковић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".