Амбијенте дома на разне начине можете учинити атраквнијим, а један од водећих трендова у дизајну ентеријера су стаклене површине. Стакло може бити заступљено као основни материјал у изради комада намештаја, или пак као истакнут детаљ, а у зависности од намене можете бирати и начин обраде овог материјала, обично или каљено стакло. Стаклени намештај или намештај са детаљима од стакла је сјајан избор, јер одише високим нивоом елеганције и изгледа одлично у модерним и савременим домовима.

За све љубитеље савременог декора ентеријера, сјајно решење је трпезаријски сто од каљеног стакла, јер се може савршено уклопити са осталим комадима намештаја и постићи одличан визуелни ефекат. Трпезаријски сто MOLISE у комбинацији артисан храста и белог бојеног стакла, идеално ће се уклопити у трпезарије модерног дизајна. Његов највећи естетски бенефит јесте радна плоча од белог бојеног стакла, што амбијенту даје ноту истанчаног укуса и елеганције. Део је истоимене колекције MOLISE са којом чини стилску целину у уређењу ентеријера. Уз овај сто би савршену комбинацију чиниле трпезаријске столице HTC 363 у сивом дезену и класичног дизајна.

Фото: Форма Идеале

 

 

Клуб сто је један од неизоставних комада намештаја у дневном боравку, а округли клуб сто BAYONNE са стакленом плочом и металним ногарима биће сасвим сигурно веома атрактиван детаљ у вашем дому. Поред основне површине, садржи још једну у нижем нивоу, идеалну за одлагање омиљених часописа и ситница које су вам увек потребне при руци. Савршен кутак заједно са њим ће креирати и клуб сто BAYONNE 86x35 који је идеалан за декорацију, па на њега можете поставити рам са драгом фотографијом или занимљив свећњак. Фотеља PARIS у сивом штофу ће својим занимљивим дизајном и комфором на најбољи начин употпунити овај кутак и бити идеално место за читање књиге или испијање кафе.

Фото: Форма Идеале

 

 

Додавање декорације пожељно је у било којој просторији, а некада и сама декорација може бити у исто време и декоративна и корисна, па тако на пример од стаклених детаља обично у некој витрини буду одложене винске чаше, свећњак или украсна посуда. Занимљив детаљ су и украси, а стаклена фигура корњаче била би запажен декоративни детаљ.

Фото: Форма Идеале

 

 

Дизајнери ентеријера Forma Ideale као сјајан комад у ентеријеру представљају витрину ANDORA 2KVS2 која је функционална за одлагање свих поменутих стаклених детаља. Додатно осветљење које је могуће уградити у застакљени део ове витрине допринеће и визуелном ефекту, истицању дизајна комада намештаја, али и атмосфери целог амбијента. Присутност стакла у ентеријеру, на који год начин одлучите да га примените у свом дому, да ли у оквиру комада намештаја или само декоративних детаља, учиниће ваш амбијент атрактивнијим и унети дозу елеганције и софистрицираност.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".