Не појављује се често у јавности син Драгана Бјелогрлића, заправо он то чини једино и само када има професионалног повода. Мишљења је Алексеј Бјелогрлић да не би имао ништа толико сензационално да подели с медијима, јер упркос очевој великој популарности, живи животом обичног момка. На страну све то, Бјелин мезимац једноставно се не осећа удобно у својој кожи док говори о интими, зато интервјуе избегава што је више могуће и то тако што се не одазива на позиве за јавне догађаје, а вешто заобилази и позиве новинара.

 

 

Изузетно су ретки моменти када син Драгана Бјелогрлића прихвати да прокоментарише реченицом или две неку друштвену појаву или пак своју улогу у представи. Сматра да су дела та која говоре и стоје иза сваког уметника, а будући да је постао члан Југословенског драмског позоришта и да тамо игра неколико представа итекако публика може да завири у његов уметнички свет. 

 

 

Док је професионално врло отворен ка публици, на сцени се даје максимално приватно је Алексеј Бјелогрлић затворена књига. О његовом емотивниом животу, стога мало се зна. Тек покоји трач или спекулација се повремено појаве у медијима, а врло скромно и са пратиоцима на "Инстаграму" он комуницира. Ипак једна информација доспела управо са Алексејевих друштвених мрежа подигла је медијску прашину.

 

 

Наиме, син Драгана Бјелогрлића недавно је на "Инстаграму" запратио естрадну уметницу Едиту Арадиновић, чиме је по мишљењу многих показао да му се врло допада или то како изгледа, или како води свој налог, или пак којом музиком се бави. Спекулише се да је овим путем млади Бјелогрлић увелико ступио у комуникацију са певачицом, која се истога трена придружила његовим пратиоцима.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".