Злата Петровић појавила се на снимању Пинковог новогодишњег програма у изазовној дугој хаљини која истиче њене облине и још једном потврдила да с разлогом важи за једну од најатрактивнијих певачица старије гарде.

Фото: АТА имагес

 

 

Видно расположена, без устручавања је говорила о томе како јој се удварају мушкарци, љубавним комбинацијама за једно вече, својој прошлости која и даље интригира јавност, али и сину Јовану, који је последњих месеци такође у жижи интересовања због наводних љубавних односа с њеним млађим колегиницама.

- Моје љубавно стање је никакво. Тренутно немам емотивног партнера, али то тако бива када си задовољан на осталим пољима. Увек мора нешто да фали и да жуља. Никада нисам крила своје партнере, па не знам зашто је мој љубавни живот толико занимљив. Кад га имам, кажем, кад га немам, ћутим и трпим - рекла је кроз смех Злата, и признала да не би имала проблем да уђе у љубавни однос са знатно млађим мушкарцем.

- У љубави правила не постоје и нико не треба гледа године. Не би ми сметало да нађем дечка који је млађи од мене, па све и да је млађи десет година. То што сам старија, не значи да сам за бацање - рекла је певачица, и открила да нема ништа против се*с-комбинација будући да је из такве везе добила сина Јована.

- Зашто да осуђујемо с*кс на једну ноћ ако некоме то прија. Свако је господар свог живота. Па и ја сам с Пејом прву ноћ легла у кревет, била је комбинација и ми смо добили дете, а касније постали муж и жена. Правила не постоје. Волим људе који знају доста и прођу све. Најгоре је кад је жена имала само једног мушкарца - навела је Петровићева, па признала да жељно ишчекује унуче.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand News Tv Grand

 

 

Злата је говорила и о сину Јовану.

- Син Јован је млад, има тек 22 године. Да се ја питам, оженила бих га одмах. Волела бих да будем ту кад добије бебицу и да му помогнем. Не бих се мешала у његов избор чак ни да је старлета јер и постоје предрасуде и према нама певачицама - завршила је Злата за Ало.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".