Према незваничним сазнањима, до несреће је дошло јутрос око 06:15 сати када је возач ушао у кола.

- Након што је упалио ауто возач је почео да турира машину и ненормално додаје гас. У једном тренутку букнула је ватра - наводи извор. 

Несрећни мушкарац није успео да се снађе и изађе из кола и убрзо се највероватније угушио у пожару.

- Аутомобил који гори први су приметили запослени из кафане испред које се догодила несрећа. Они су одмах позвали ватрогасце и притрчали аутомобилу како би помогли несрећном возачу, али у томе нису успели - наводи он.

Ватрогасци из Жагубице су за само десет минута дошли на место несреће, али је ватра већ захватила цео аутомобил. Након гашења пожара у колима је пронађен возач који није давао знаке живота. Након интервенције ватрогасаца лекарска екипа Хитне помоћи констатовала је смрт несрећне особе.

У току је полицијски увиђај након чега ће тело бити превезено на обдукцију којом би требало да се утврди тачно време и узрок смрти. Извор из истраге напомиње да се испитује да ли је пожар букнуо испод хаубе мотора или је евентуално цигарета возача изазвала ватру.

- Прве информације указују да је несрећни човек неко време био у кафани након чега је сео у свој аутомобил. У једном тренутку избила је ватра, а он или је заспао или се једноставно није снашао. Нажалост убрзо је дошло до трагедије - наводи он. 

(Информер)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".