Дарка су комшије недавно упознале, а Катарину знају дужи период: 

- Виђамо их често, мислим да су се нашли. Он је бахат, а она мало мушкарачаста. Вратила га је на прави пут, у смислу да иду заједно на тренинге, она води рачуна о исхрани па самим тим и он. Делује да се унормалио, али као што сви знамо све ће то прочи чим га прође заљубљеност. Види се да тренутно “лете” од љубави, а шта ће бити када то прође видећемо, каже старији господин ког смо срели у пролазу између зграда где живе певач и Катарина.

Комшије су из медија чули да се пар венчао: 

- Срамота је што није јавио мајци, али је врло могуће да је она тако захтевала јер ни она своје није звала. Колико сам чула, њена породица не воли што је она са Дарком. Боје се да би могла да посрне уз њега. Са друге стране, њене другарице су одушевљене али то је више зато што је он звезда па иду на наступе. Све је то неки лажни сјај, али њихов живот је њихова ствар. Тај дечко мени се не допада још откада је возио као суманут па унаказио себе и није одговарао због таквог понашања, каже комшиница Мира која није желела да буде фотографисана уз образложење:

- Шта знам децо да ме сутра не нападну. Ни она није златна, уме да буде права свађалица. Имали смо прилике да чујемо са бившим мужем како сикће.

У једној продавници Дарка су видели из далека, док се Катарина труди да остане неприметна: 

- Мислим да долази код нас, али право да вам кажем она изгледа као све друге девојке које се утегну, ставе уста и трепавице па све личе. Њега видимо када оде у теретану са њом или у ауту, она га увек довози са аеродрома после свирке преко. Да му не знамо прошлост рекли бисмо љубав за цео живот, кажу раднице.

Како комшиница Катаринине другарице изјављује, ситуација је затегнута. 

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".