ОВАН

Током првих месеци 2023, Ован ће бити романтичан до сржи. Упознаћете некога, а привлачност између вас двоје биће изузетно јака. Међутим, за своје добро, покушајте да будете опрезни. Усамљени Ован неће моћи да остане на једном месту; они ће много путовати и уживаће у многим узбудљивим љубавним сусретима. Ако сте у браку, атмосфера коју стварате код куће биће као чаура топлине.

У наредном периоду требало би да упознате велику љубав свог живота. Бићете задовољни стабилношћу сентименталне везе коју тренутно имате и бићете веома лојални. Прекинућете било какве романтичне авантуре, започећете стабилну везу и дивно ћете се слагати са партнером. Живећете са дубоким осећајем благостања и емоционалнесигурности. Ако сте и даље слободни, имаћете веома романтичан састанак током овог периода. Ништа се не може поредити са искреношћу!

Ако сте се до сада дивно слагали са својим партнером, то значи да је ваш однос био заснован на искрености. Зато, имајте ово на уму за другу половину 2023. и када осетите да нешто не иде како треба, покушајте да отворено разговарате са својом половином о проблему који вас мучи. Брачни односи ће се побољшати до краја овог периода. Све више ћете ценити тренутке које проводите са партнером. Пред крај године чекају вас многа изненађења! Добићете све што сте желели. Ако сте слободни, припремите се да осетите радост што сте са неким. Под утицајем Месеца, страст између вас и вашег партнера ће се повећати. Искористите ову прилику да разјасните неке несугласице између вас двоје и да још више ојачате своју везу.

Фото: Профимедиа

 

БИК

За Бика, у првој половини 2023. године може доћи до промена у љубавном животу. Неки од њих могу да одлуче да промене изглед како би били заводљивији или пронашли новог партнера. Други ће напорно радити да консолидују однос који већ имају. Али, на вашој астралној карти Венера, планета љубави, суочиће се са Сатурном, крутом планетом, и због тога је врло вероватно да ће проћи кроз љубавнукризу. Срећом, неће сви Бикови морати да се суоче са овим. Ако имате осећај да је ваша веза у опасности, не би било лоше да негде отпутујете. На овај начин можете добити контролу над својом везом. Међутим, немојте бити превише крути и захтевни са својим партнером. Веома сте строги према себи, али то не значи да треба себе да гушите или да натерате партнера да се осећа кривим.

Добре вести крећу од другог дела године када се предвиђа нова љубав. Или ћете се заувек одвојити од прошлости, или ћете оживети дугорочну везу коју већ имате. Слободно ћете почети испочетка. Чувајте се трајних несугласица које имате са својим партнером. Могуће је доћи до тачке да се свађате без обзира где се налазите, чак и јавно или пред пријатељима. Избегните неприајтне ситуације. Ако сте слободни, нада да ћете некога пронаћи расте крајем 2023. године, када ћете упознати неког посебног на забави коју организују ваши рођаци. Можда ћете започети изванредну везу!

Фото: Профимедиа

 

БЛИЗАНЦИ

Драги Близанци, могуће је заљубити се на први поглед и пронаћи своју срећу у прва два месеца 2023. Не дозволите да вам то прође кроз прсте! Не стидите се и не размишљајте превише како не бисте пропустили прилику живота. Срећа вам можда неће доћи пречесто, али Близанци би је требали искористити. У потпуности ћете уживати у љубави како месеци буду пролазили, а љубави ћете посветити посебну пажњу. Знаћете како да у потпуности искористите благотворне утицаје звезда да бисте ублажили жеђ за љубављу. Овај период је повољан за усамљене Близанце. Упознаће нове људе, што ће повећати њихову жељу за животом. Нове везе су под знаком сентиментализма и сензуалности. Звезде ће вам усадити многе идеје и појачати вашу сензуалност, посебно након што прође прва половина године. Близанци ће уживати у пријатним састанцима и постоје шансе да пронађу партнера из снова. Од тог тренутка крећу романтичне варнице! Учинићете све што је у вашој моћи да заведете особу која вам се допада и на крају ћете схватити да је вредело труда.

Можете пронаћи особу са којом ћете делити иста осећања и вибрираћете енергијом љубави. Све ћете проживети максималним интензитетом јер вас двоје очекује и физичка и емоционална привлачност. Последњи део 2023. биће повољан, посебно за младе љубавнике. Ако имате партнера, постоји шанса да ћете ојачати конекцију међу вама. Проналазите начин како да побољшате своју везу. Схватате да је ваша љубав дар, али и нежан цвет којем је свакодневно потребна нега.

Фото: Профимедиа

 

РАК

Венера је савезник Рака и од почетка године ће бити корисна. Бићете пуни среће на суптилан и интензиван начин. Нећете осетити како време пролази јер је сва ваша пажња усмерена на вашу везу. Ако желите да започнете дугорочну везу, имате све шансе да успете! А ако желите само да се проведете, запитајте се да ли је и најбоље време за то. Временом морате озбиљно да размислите о реорганизацији и проналажењу стабилности у свом љубавном животу, посебно ако нисте задовољни тренутном ситуацијом. У случају да више волите да живите у слободној заједници, могуће је да ће се ове године предомислити и пожелети озбиљну везу, можда чак и брак. Научите да пратите своја интересовања и потребе срца!

Према љубавном хороскопу за Рака за 2023. годину, у другој половини године ћете упознати шармантну особу, али тренутно можда нећете схватате важност овог сусрета. После овога, ствари ће се брзо развијати. Могуће је да ћете бити заљубљени у особу са радосним духом која шири позитивну енергију.

Дакле, упознаћете некога са ким можете водити занимљиве дискусије на интелектуалном нивоу. Почевши од ових пријатељских разговора, ствари ће се развијати на суптилан начин ка дубљим осећањима. Не занемарујте мале детаље у односима са супротним полом. Цвет, мали поклон, сувенир са путовања, разгледница, позив у правом тренутку - све ове ситнице могу да учврсте везу или могу утицати на ток догађаја у правцу који желите.

Фото: Профимедиа

 

ЛАВ

Ако тражите љубав у првим месецима 2023. године, љубав ће упасти у ваш живот као права олуја, иако сте, из неког разлога, одлучили да затворите капије свог срца. Под утицајем Венере, Лав ће се неочекивано заљубити на први поглед: веза на дистанци може одједном постати страствена, Лавови ће имати изванредан састанак на аутентичном месту. Могуће су изјаве љубави од некога кога виђате сваки дан, али до сада нисте приметили. Међутим, ова олуја може трајно да промени животе Лава, а варнице љубави биће дугорочне. Усамљени Лавови ће тежити да пронађу неког ако је спреман за породичан живот и озбиљну везу, под утицајем Меркура, који је добро позициониран у вашој наталној карти.

Можете деловати превише рационално, а нимало сентиментално. Али, у ствари, ваш реалан став може се показати као користан за вас како време пролази, посебно у летњим месецима. Следеће године прекидате токсичне односе, остављате љубомору иза себе. Пријатељство се може неприметно трансформисати, када прође прва половина 2023. и схватићете да сте заљубљени!

Ако вам срце већ куца за неког другог, пролазите кроз тежак период. За особе у вези или у браку кратко путовање ће бити као нови медени месец. Према љубавном хороскопу за Лава 2023, током последњег дела године страст ће играти важну улогу, са много успона и падова, мање или више болних. Мораћете да се борите, али ако успете, проживећете дивну љубавну причу.

ДЕВИЦА

Почетком 2023. године, Девице које су у вези могу се суочити са изазовима. Оклеваћете да направите избор који вам се чини битним. Међутим, ако озбиљно размислите о овом избору, то ће изгледати очигледно и неизбежно. У сваком случају, о томе морате разговарати са својим партнером. Астролози истилчу да ћете до краја 2023. године, имати дивну љубавнуавантуру или дивно поновно окупљање. До тада ћете се уверити да љубав може да вам донесе право задовољство.

Због неких невероватних астралних утицаја, имаћете велику моћ завођења и нема проблема у освајању неких срца, када се приближите средини године. Могуће је да будете више заинтересовани за сексуалнеаспекте ваших односа, а то би могло да повећа страст у односу са партнером. Ако успете да контролишете ову слабост, можете очекивати период пун изненађења.

За усамљене Девице друга половина 2023. донеће изузетан сусрет. Овог пута, не покушавајте да користите своје расуђивање или да ову особу пажљиво процените да бисте сазнали да ли је то право за вас. Ваш избор је већ направљен! Усамљени ће уживати у многим заплетима. С друге стране, већина ових романтичних састанака ће се често одвијати на необичан начин на најромантичнијим местима.

Током последњег дела године успећете да превазиђете све табуе и забране и свој љубавниживот ћете живети како желите, потпуно игноришући било какве трачеве. За Девице које већ имају некога у животу, партнер ће ових дана направити изненађење за памћење.

Фото: Профимедиа

 

ВАГА

Током првих месеци 2023. године, љубавни сектор Ваге ће пасти под утицај Нептуна. Истина је да ова планета повећава ризик од усамљености, на исти начин на њој може учинити да све постане превише неодољиво. Међутим, у љубави, Нептун даје велику предност: то је најбоља гаранција искрености и дугорочне посвећености. Ваге које желе да имају стабилну и искрену везу биће потпуно задовољне. Ипак, прва половина 2023. је одлично време за веридбу, венчање или за обнову везе.

Астролози кажу да ће се чврстити љубав између већ формираних парова. Слободна срца ће се ангажовати на неочекиван начин, на неуобичајеним местима, са непознатим људима; укратко, заљубићете се на први поглед!

Али ако сте рођени у првој декади вашег знака, вероватно сте стидљивији, осећајнији, па постоји ризик да будете погрешно схваћени. Потрудите се да будете изражајнији: то ће олакшати односе са вашим партнером. У другом делу 2023. године, Ваге ће се суочити са неким проблемима у животу пара који долазе споља. Не обазирите се на негативнекоментаре. Пажљиво анализирајте шта људи говоре и не верујте слепо такозваним пријатељима.

Изађите с времена на време са својим партнером; лепо ћете се провести заједно и још више ћете се зближити једно са другим; у сваком случају, на овај начин ћете моћи да размењујете идеје на позитиван начин. Жене Ваге, веома су самоуверене, а ваша енергија може привући особе које вам се допадају. Имаћете пуно прилика за љубав - избор је на вама!

Фото: Профимедиа

 

ШКОРПИЈА

Може се рећи да Шкорпију 2023. године чекају лепа времена. Смех, загрљаји и пољупци – све вам је на дохват руке када вам почетак пружа вечну љубав. Први месеци 2023. донеће вам сву срећу света, тако да ћете бити импресионирани. У случају да сте слободни, можете искористити неке дивне прилике како бисте ставили тачку на овај статус. Прихватите своју срећу, али како се приближавате средини године, потреба за слободом ће бити интензивнија и биће вам тешко да прихватите ограничења која вам доноси независност. Бићете склони да се понашате на основу сопствених жеља. Управо због тога ће многе Шкорпије љубав проживети максималним интензитетом, а везе успостављене у овом периоду сигурно ће бити срећне. Али, немојте мешати љубав и посао, таква комбинација би могла да вам донесе изазове.

У вашој брачној вези, било да говоримо о браку или пријатељству, уживаћете у хармонији, посебно после средине 2023. Због тога се трудите да не занемарите партнера – слатка реч, топао гест могу да направе чуда. Напротив, сваки недостатак интересовања може довести до непотребних несугласица. Размислите о томе како бисте могли да развијете свој друштвени живот јер вам то може помоћи да стекнете бољу представу о томе како треба да изгледа живот у двоје, како да поједноставите однос са својим партнером и како да добијете нове, конструктивне идеје.

Звезде заиста желе да вас инспиришу заувек! Током последњих месеци овог периода очекујте да ћете упознати ту изузетну љубав о којој сте толико пута сањали. Усамљене Шкорпије ће упознати интелигентну особу или некога ко има сличне погледе на живот.

Фото: Профимедиа

 

СТРЕЛАЦ

Љубав ће лебдети у високим сферама за Стрелца 2023. Са својим чистим осећањима и инстинктима, сањаћете о савршенству, али је мало вероватно да ћете упознати идеалног мушкарца/жену из снова. Боље да се вратите на земљу: видећете да постоје особе које можда нису онакве какве сте замишљали, али су спремни да вам дају љубав. Широм отворите очи и, пре свега, направите најбољи избор, иначе ризикујете да направите грешке. Већ формирани парови осцилирају између потребе за хармонијом и жеље за авантуром.

Током пролећних месеци постоји ризик од љубоморе, али потпуно неосновано. Ви сте потпуно спремни да се борите против овог осећаја јер, дугорочно, оно може изазвати само болне, непотребне, па чак и катастрофалне сукобе. Пре свега, љубав се односи на поверење.

Уз благослов звезда, живот парова ће бити хармоничан од друге половине 2023. Међутим, избегавајте да занемарите партнера – слатка реч, мала пажња може да направи чуда. Размислите о томе како бисте могли да развијете свој друштвени живот јер вам то може помоћи да имате објективнију представу о брачном животу и побољшању односа са својим партнером. Већ постојеће пријатељство може се трансформисати у дубљи и нежнији однос, баш како желите. С друге стране, ако сте већ укључени у дуготрајну везу, током последњег дела 2023. могли бисте да уживате у вишеструким задовољствима, попут веридби, брака или незаборавног меденог месеца.

ЈАРАЦ

За Јарчеве 2023. година долази са сентименталном атмосфером у првим месецима. Јарац ће ићи из једне крајности у другу, у кратким интервалима, а ви ћете се двоумити између страсти и нежности. Пролазите кроз тежак сукоб са самим собомм, а то може утицати и на оне које волите. Најважније ће бити да се концентришете на своју неодлучност и посветите се решавању овог стања.

Како се летњи месеци приближавају, Јарчеви ризикују да се суоче са неким сентименталним проблемима које је тешко решити. Многи Јарчеви се могу заљубљивати, мењати, доносити импулсивне одлуке о новим везама. Размислите о последицама оваквог понашања пре него што делујете. Ако сте рођени у трећој декади свог знака, шармантна особа би могла да освоји ваше срце. Имаћете осећај као да сте на седмом небу, ова љубав је она која нас залепи.

Ваша осећања су толико јака да ћете, иако је састанак одржан пре неколико недеља, пожелети да одмах објавите везу. Не дозволите себи да будете слепи и добро размислите коме поклањате срце и да ли је та особа вредна за вас. Дајте себи времена да детаљно анализирате тему. Пре него што одлучите да будете заједно заувек и у добру и у злу, требало би да озбиљно размислите.

Фото: Профимедиа

 

ВОДОЛИЈА

Водолије ће 2023. године бити еуфоричне. Ова астрална клима током првог месеца 2023. многима од вас ће донети шансу за нови почетак у љубавном животу, што је одлучујући и неочекивани пут. Усамљена срца ће посебно желети да стабилизују своје животе и започну стабилну везу. Могућа љубав на први поглед према неком од Водолија може се десити током путовања у иностранство или неочекиваног сусрета са странцем.

После неколико месеци имаћете непријатан осећај несигурности. Ако вас ваша романтична веза не задовољава у потпуности, можда ћете морати да је прекинете и почнете испочетка. Неки ће се лако одлучити ан раскид и схавтити да је сада то једино решење. Међутим, већина Водолија ће остати у романтичним везама, без покушаја да побољша ситуацију и преузме одговорност у већем делу године. Скривањем проблема под тепих може неповољно да се одрази на квалитетживота. Ако желите да останете са партнером онда покушајте овај однос да побољшате. Ако је потребно, не оклевајте да тражите савет.

Током другог дела 2023. истрајавате у својој истинској жељи да обновите ствари у љубави. У потпуности ћете искористити унутрашњу хармонију коју доноси планета Јупитер. У читавом замаху, ослобођени, зрачећете позитивним магнетизмом, ширићете око себе заразну радост и бићете спремни да искористите све могућности које вам даје ова планета.

Током последњих месеци, имаћете тенденцију да превише размишљате о будућности, а мање о садашњости. Овај став може изазвати сукобе, посебно ако је ваш партнер рођен у знаку Ваге. Усамљене Водолије немају разлога за бригу; ако њиховом љубавном животу недостаје зачина, оне су спремне да своју енергију и креативност уложе у друге аспекте живота док се љубавнасфера не побољша. Водолије које ове године ступају у брак очекује успех.

Фото: Профимедиа

 

РИБЕ

Заузете Рибе неће имати проблема у љубавном животу. За усамљене, шансе да пронађу партнера ће се повећати. Али добро је да не пренаглите. Пустите да време прође како бисте упознали свог партнера пре него што се озбиљно укључите у везу. Боље је полако, да касније избегнете раскид, који је увек болан. Немојте бити превише дискретни или стидљиви ако сте у близини некога ко вам изазива јаке емоције. Изразите своја осећања.

Венера у другој половини 2023. године доноси реакцију друге особе на искреност која ће бити сјајна, па је ово повољан период да некоме покажете осећања и искористите добру прилику. С друге стране, овај астрални амбијент учиниће да постанете романтични и осетите извесну носталгију за прошлошћу. Не оживљавајте ниједну љубав из прошлости: ризикујете да поново проживите већ заборављени бол. Венера, добро усмерена, лако ће утицати на вас, а ваша потреба за нежношћу биће велика. Не тражите срећу негде другде, већ погледајте око себе – она је одмах иза угла.

Усамљене Рибе треба да размишљају и делују опрезно, без убрзања дешавања када је љубав у питању, посебно последњих месеци 2023. Не идеализујте друге особе док не упознате њено срце, преноси "Сенса".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".