- Да је то била нека велика љубав, њих двоје се не би раздвојили тако брзо. Мени је Александра за столом рекла да није своја и да жели да буде она-она, а не Дејанова девојка. Ја се сећам када је она ушла први пут у Задругу, имала је она доста своје подршке и високо се котирала, тада сам блокирао много људи колико су ми писали - открио је Милошевић у емисији "Између две ватре". 

Он је потврдио наслове из медија да је тужио Марију Кулић.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга

 

- Да, да, нисам ја тужио Миљану, већ Марију Кулић, ми сада комуницирамо пословно и службено, јер сам ја на радном месту, она је у ријалитију, али она зна да јој никада нећу опростити, ја сам то њој рекао - казао је Милан који је својевремено открио због чега је покренуо судски поступак.

- Ја сам је тужио због тога што ме је извређала усред емисије, уносила ми се у фацу, преко тих ствари нећу никад прећи. Не размишљам да повучем тужбу, мени је јако жао због њеног здравственог стања, али мене тако нико никада није увредио на радном месту. Мени част не дозвољава да пређем преко тога и борићу се да правда буде задовољена. Она је супер ријалити играч, али овом тужбом и осталима стављам до знања да не могу тако са мном - изјавио је раније Милан Милошевић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".