Анђели и Звездану су из дана у дан попуштале кочнице, а онда је њихов разговор у радионици шокирао гледаоце.

- Мораћу да носим терет тога, немам шта да кажем. Ту сам где јесам - рекао је Славнић Анђели током озбиљног разговора који су водили.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Zadruga Official

 

- Нисам очекивала да ће до овога да дође. Непријатно ми је. Нећу знати како да саопштим свима одлуку - говорила је Анђела, а онда је Славнић преузео одговорност на себе и јавно оставио жену.

- Извињавам се мојој Ани и породици и свима. Првенствено Ани. Нисам ништа урадио, али из дружења са Анђелом, добио сам емоцију према њој. Морам да кажем ово јер сам у троуглу где ме је срамота. Урадио сам лошу ствар иако се још ништа није десило. Емоције које имам су као да сам је преварио. Неће ништа бити од дружења, можда ћу да јој држим руку и загрлим је и то је мера до које ћу ићи. Глупо је даље да причам. Што се тиче Нове године, не бих волео да Ана дође у Задругу и да се расправљамо. Не бих волео да будем неискрен према њој. Десило се ово и шта да кажем - рекао је Звездан на шта се Анђела надовезала.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Десиле су нам се емоције. Стојим иза тога да се овде ништа неће десити због моје породице. Не желим да коментаришем његов брак, све је он рекао - закључила је Анђела.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".