Божић прослављају Римокатоличка црква, протестантске и англиканске цркве, као и православне цркве које су прихватиле ново рачунање времена, укључујући и Украјину која то ове године чини први пут.

Велики број спортиста и светских звезда широм света објавило је данас слику поводом Божића, а то је урадио је прослављени фудбалер Златан Ибрахимовић.

Популарни Ибра и ове године је имао занимљиву поруку за све вернике који празнују данас. Док се чека наставак италијанског шампионата, фудбалер Милана је искористио прилику да честита Божић, али наравно да је то урадио на себи својствен начин. 

Фото: Профимедиа

 

- Срећан Божић вама и вашим супругама! Ћао - написао је Ибрахимовић уз своју фотографију из ринга са боксерским рукавицама. Оно што је занимљиво јесте и чињеница да је Божић (Цхристмас на енглеском) написао са великим З на крају речи што асоцира на његово име. 

 

На објављеној слици види се да је 41-годишњи Швеђанин и даље у одличној форми и да му године не могу ништа. 

Други део сезоне италијанске Серије А почиње 4. јануара, а коло отвара управо Ибрин Милан који на Сан Сиру дочекује екипу Салернитане.

Пре прекида сезоне због одржавања Светског првенства у Катару, екипа Милана играла је добар фудбал и на последњих пет утакмица уписала је три победе уз по један пораз и нерешени резултат. "Росонери" се налазе на другом месту са осам бодова мање од првопласираног Наполија, а два више од Јувентуса који се налази на трећем месту. 

 

Standings provided by Sofascore

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".