Подсетимо, мртву И. К. затекла су њена браћа, која су на позив њених родитеља дошла да провере шта се с њом дешава, јер им се није јављала. Девојка је затечена без знакова живота у закључаном стану, на врату је имала модрице. Оно што је посебно забрињавајуће јесте то да су јој панталоне биле откопчане, а блуза скинута. Више јавно тужилаштво у Београду наложило је обдукцију са токсикологијом како би се разјаснило како је тачно преминула.

Мештани војвођанског села одакле је преминула девојка, кажу да се њена породица вратила у недељу из Београда и да им није до живота од кад су сазнали да им нема миљенице.

- Они сада не знају ни шта ће са собом, ни где су, ни када ће им дете бити сахрањено, а камоли зашто се и како догодила изненадна смрт - каже за Курир један од мештана и додаје да је И. К. била паметна и лепа девојка, као и да је желела да направи нешто од свог жиовта, па је тако упоредо радила и студирала.

- Родитељи И. К. су сломљени од бола. Оно што знамо јесте да је њима речено да се сумња да је у питању убиство, по свему што су инспектори тамо затекли. Спомиње се и могућност да је девојка сазнала нешто што није требало, да се скривало, око робе у оближњем магацину, те да је неком то можда представљало страх да ће бити откривен. О чему је тачно реч, нико још не зна - причају комшије.

Како тврде мештани овог села у Војводини, никоме није јасно како је дошло до трагедије.

- Била је примерена и није правила проблеме. Чули смо да је била закључана, а да кључева нема. Око врата наводно има подливе и модрице, а нађена је са раскопчаном одећом на кревету - причају комшије и додају да не знају да ли је имала момка.

Истрага ће утврдити све детаље ове велике мистерије.

- Више јавно тужилаштво у Београду наложило је обдукцију са токсикологијом како би се разјаснило како је тачно девојка преминула. Када су истражитељи вршили увиђај тада су узети ДНК трагови, отисци који су нађени у стану - каже извор из истраге и наставља:

- Зграда у којој је нађена мртва девојка нема видео-надзора, али зграда која се налази тик до ње има камере, па су тако узети видео-записи који ће утврдити ко је сумњив улазио у зграду, а да је повезан са девојком.

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".