Светлана Цеца Ражнатовић позната је као неко ко је одржао неколико великих концерата у својој досадашњој каријери, а певачица се сада присетила једног од највећих успеха који је доживела, те открила да јој није стало до тога да избацује песме тек реда ради.

- Журка која је трајала три сата, а без једног инцидента. Публика ме је толико држала да сам могла и седам сати да певам. Добра публика, добар албум, добра песма и резултат мора да буде ту. Каријеру стварају песме, ако промашите албум ту је увек нека песма која се истекне. Толико хитова сам имала и песама, да не желим да спуштам стандардне, битан ми је квалитет - каже Цеца и додаје:

Фото: Игор Маринковић

 

- Последњи албум сам избацила 2016. године, али од тада ме ниједна није пронашла, а да снимам нешто ради реда не пада ми напамет. Многи мисле да сам се улењила, али заиста није истина -  - рекла је певачица у "Новом јутру".

Цецин концерт на Ушћу био је један од најпосећенијих на свету, о чему говоре и подаци који су објављени у светским медијима.

- То су неки светско - европски подаци... Ту сигурно није никаква малверзација јер се свет не бави тиме, мене свет ни не познаје. Мене знају у Бугарској и ту около, ја сам позната на Балкану и мени је то довољно -

Фото: АТА имагес

 

- Мени су путовања напорна, али наступи нису. Ја свој посао много волим, сви знају да сам ја скоро из пелена стала на сцену. Са 14 година сам стала при пут и запевала, тако да ми је то све у реду. Аутом не волим да путујем, боле ме леђа, укочим се, не могу да устанем, једва изађем. Можда је то и крштеница, ко зна - насмејала се Цеца.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".