Ивану Кривокапић (26) је пронађена мртва у стану на Звездари. Тело студенткиње је пронађено када су њена браћа насилно ушла у стан, након што се она неколико дана није јављала на телефон.

Њена смрт се води као сумњива, док у стану нема трагова борбе и преметачине, а пронађена је са откопчаним панталонама и подигнутом блузом.

Ј. Г. Г. који је био на последњим фотографијама са Иваном, а објавио их је у суботу на Фејсбуку након што је њено тело пронађено.

Фото: Принтскрин Фејсбук

 

Фотографије су највероватније настале у зимском периоду с обзиром да је Ј. Г. Г. у зимској одећи, али и да је присутна јелка, капа Деда Мраза и други новогодишњи аксесоар.

Новинари "Републике" су ступили у контакт са Ј. Г. Г., а том приликом им је природу њиховог односа окарактерисао као пријатељски, као и да је за њу био спреман живот да да и да су свакодневно комуницирали.

- Ивана и ја смо се чули сваки божји дан, чак и зоре дочекивали . Имала је проблем са спавањем - рекао је Ј. Г. Г. за "Републику".

Фото: Принтскрин Фејсбук

 

Након тога су га новинари "Републике" питали да ли је имала дечка, а он је рекао да је никада није питао има ли некога.

Он се од Иване опростио следећим речима:

- Анђеле мој. Почивај у миру, нека ти је лака црна земља. Сви смо ми алаху, и њему се враћамо - написао је он на свом Фејсбук профилу.

(Република)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".