Због слабе кише, данас треба очекивати повремено влажне коловозе, док је на планинанама могућ снег због чега је зимска опрема обавезна, а у ноћним и раним јутарњим сатима постоји опасност и од слабије поледице, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Ван градова саобраћај је умереног интезитета, проходност путева је у нижим пределима добра, сем на прилазима већих градова где је саобраћај појачан и где је кретање возила у појединим деловима дана успореније, наводи АМСС.

Поред тога, на више путних праваца у Србији видљивост је јутрос смањена због магле. На ауто-путу Е-75, петља Бујановац Југ - гранични прелаз Прешево, због појаве магле видљивост је смањена на 80 метара, а од тунела Предејане до петље Врање на 50-60 метара, саопштили су Путеви Србије.

Фото: Профимедиа

 

Код петље Грделица - тунел Предејане магла смањује видљивост на 100 м, петља Врање - петља Бујановац југ на 80 м, на ауто-путу Е-80, на деоници петља Бела Паланка - петља Пирот запад на 200 метара.

Могућа је појава магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".