И док је јавност подељена по питању овога, Андрија Кузмановић, Саша Јоксимовић, Олга Одановић, Снежана Дакић и Милена Ивановић стали су уз глумицу.

Глумац Саша Јоксимовић свим срцем је уз Анђелку јер сматра да правој љубави не треба стати на пут.

Фото: В. Данилов

 

- Човек не може да бира у кога ће да се заљуби! Подржавам љубав. Ни сам Бог не зна ко је тај кога ћемо једног дана волети - прича Саша и додаје да се још није чуо са Анђелком, али да јој жели све најбоље:

- Нисам имао прилику да јој честитам на трудноћи јер много радим. Рано устајем, касно лежем... Нисам упознао њеног новог партнера. Али без обзира на све то, увек сам за праву љубав и што више деце.

Фото: В. Данилов

 

Са њим је сагласан и Андрија Кузмановић, који сматра да његова колегиница не треба да се обазире на мишљења других људи.

- Не треба да је погађа то што данас свако може сваког да коментарише. Анђелка је диван човек, феноменалан колега и прави пријатељ. Кога ће да воли и са ким ће да буде само је њена ствар - каже Андрија.

Фото: Милена Анђела

 

И Олга Одановић поручује да њена колегиница не треба никоме да полаже рачуне.

- Жена има право на свој живот. То је њена приватна ствар. Неумесно је да причам о томе - кратко је рекла глумица.

Фото: А. Станковић

 

Водитељка Снежана Дакић каже да је звезда серије "Андрија и Анђелка" паметна жена зато што је одабрала поузданог човека за оца свог детета.

- Кажу да се праве љубави рађају из пријатељства. Ако су блиски пријатељи и у добру и у злу поштују и прихватају једно друго, зашто би неко осуђивао љубав? То што је М. породични пријатељ требало би да буде плус, јер то значи да је проверено добар човек, а то је у интересу Анђелкиног сина из првог брака. Не треба на све гледати из позиције сујете и ега! Да ли би било боље да је изабрала неког нарцисоидног фана? - прича Снежана.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".