Звездан Славнић одлепио је за Анђелом Ђуричић јер је у њој препознао највећу животну љубав - покојну певачицу Ксенију Пајчин.

Он је уживо у програму оставио супругу Ану, с којом је пре "Задруге 6" био 15 година у вези, да би могао да се упусти у везу с поменутом задругарком, те се препусте љубави коју осећају.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official, Инстаграм принтскрин/ana_isqueenofz6

 

 

Иако се многи чуде како је могуће да је до тога дошло, људима из продукције, а и веома блиским пријатељима овога задругара, све је јасно и знају о чему је реч, те се нису уопште изненадили његовим потезом.

- Сви који познају Звездана знају да је Ксенија Пајчин била његова највећа, никад прежаљена, љубав. Он никада није престао да је воли, а никада себи неће опрости што је био у затвору када је она убијена. Он је тада био у двогодишњем притвору у Окружном затвору у Крушевцу због шверца наркотика. Сматрао је да је могао да је заштити од онога што ју је снашло. Он је веома тешко примио вест о њеном убиству, толико се потресао да су, будући да му је здравље тада било лоше, лекари морали да му дају лекове за смирење. Славнић је данима био утучен због трагичног краја љубави његовог живота и здравствено стање му се погоршало, па је због операције срца из Крушевца хитно пребачен у болницу при Централном затвору у Београду - почиње извор близак актуелном учеснику "Задруге 6" који је сада у жижи јавности и у центру скандала.

 

 

- Када је Анђела ушла у "Задругу", Звездан ја просто занемео, као да је видео духа испред себе. Није могао да дође себи од призора испред себе. Он је у њој одмах видео Ксенију, осетио ју је: "Она је знак од бога, она је Ксенијина реинкарнација. Као да је она ушла у њу. Има њен поглед, њену косу. Кретање и њену енергију. Уплашио сам се када сам је угледао", причао је он у просторијама продукције.

 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official/Д. Миловановић

 

 

- Тога дана није могао да дође себи, њему су се све болне успомене вратиле. Сетио се Ксенџе, тога да је страдала, да је више нема. Морали су да му дају лекове за смирење. Рекао је и да сматра да је ово дар од бога, да она коју је највише волео дође у телу друге жене. Дуго је он њу само посматрао, гледао и није се усуђивао да јој приђе, а камоли поприча са њом - наставља извор близак продукцији који је упућен у целу ситуацију која тресе Балкан, а главна је тема "Задруге 6" и нико није равнодушан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Звездан је заборавио чак и на Ану, жену која му је много помогла, која га је трпела и била за њега ту и у добру иу злу. Једноставно је заслепљен сличношћу између Анђеле и Ксеније. Он свако мало долази у просторије продукције где тражи бромазепаме да се смири. На моменте му дође да је преварио Ану. Онда види Анђелу и као да се не сећа спољног света. Њега је та девојка залудела, али није она крива. Једноставно је међу њима кликнуло енергетски. Звездан је остао шмекер, можда је сада чак и бољи него пре. Која девојка не би пала на његов шарм? Видите да и Алекс умало није одлепила за њим. Нећу прећи границу када је ова девојка, дар од бога, у питању. Тек када изађемо у спољни свет, десиће се све. Овде ћу да је чувам као бога. Она је иста као моја највећа љубав, као Ксенија. Мислио сам да никада нећу срести жену сличну њој", говорио је он пред нама - завршава извор близак продукције који се свакодневно сусреће са Звезданом.

(Република.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".