Певачица је остала запамћена као неко ко је имао ведар дух, али и бурне љубавне приче и огроман таленат. За кратко време током деведесетих, врло брзо се прославила. Ретко ко зна да  је Баја Мали Книнџа њен брат од стрица иако се о њеном животу зна доста. 

После сестрине смрти, Баја Мали Книнџа је Ксенији посветио песму под називом "Спавај, краљице".

Фото: Д. Миловановић

 

 

-У моме срцу си увек имала посебно место, никоме нисам дао против тебе да каже нешто. Била си јака жена, које се звери плаше, само смо ја и ти прославили Пајчине наше. Била си јака жена, увек си била у праву, једном сам признао себи, личиш на баба Саву. Спавај, краљице, спавај, спавај краљице, ти спавај, краљице моја, нека те чувају анђели"-, стихови су песме коју је Баја Мали Книнџа посветио Ксенији Пајчин

Песма која је дошла до јавности снимио је неко од посматрача, али је певач никад није снимио.  

-То је негде уживо снимљено. Мало ми је теже да певам нешто што ме боли. Бежим од тога и чувам то у себи. Ја можда нисам волео ни тада да то неко сними и објави. То је моје, то је Пајчиново, наше. Не могу ја то, треба желудац за то. Ја сам емотиван и то другачије доживљавам- рекао је Баја својевремено у једној емисији.

 

 

Певачица је рођена је 3. децембра 1977. године у Београду. Своју каријеру започела је у клубовима као плесачица, а касније је постала и певачица. Уласком у групу "Дак", снимила је песму "Дачо, волим те", која је постала хит деведесетих година. Најозбиљније се посветила својој соло певачкој каријери, а за собом је оставила четири албума и седам синглова.

(Курир.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".