Живка је мајка професора музике Војислава Спасића. Напустила нас је у 66.години живота. 

Син је ову тужни вест потврдио за "Гранд", а на друштвеним мрежама се од певачице опраштају пријатељи и бројне колеге. У овом тешком тренутку, Војислав може да рачуна на њих. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Nikad nije kasno

 

-После дуге и тешке борбе моја мајка се преселила на неко лепше место. Датум и место сахране биће накнадно објављен – изјавио је њен син Војислав.

Живка је имала рак плућа који се враћао чак два пута. Недавно је причала о својој борби против болести и хемиотерапијама: 

– Пре пет година успешно сам оперисала рак плућа. Међутим, сада се појавио на истом месту и кренула сам поново у борбу. Тешко све подносим, али не дозвољавам себи да клонем духом. Не дам се, човек мора да се бори до краја, јер без тога нема ни живота – истакла је летос Живка и додала да за сад све терапије тешко подноси, али да не дозвољава себи да у било ком тренутку падне.

-Све је помешано. Није лако, ту су болови, мучнине, опала ми је и коса већ после дванаестог дана, али то је мање важно. Што се каже, коса је најмањи проблем – рекла је професорка којојје усред лечења засметало опадање косе.

-Први пут кад је почела да ми опада коса било ми је баш тешко. Погледала сам у огледало и било ми је страшно оно што видим, буквално су ми најгоре мисли пролазиле кроз главу. Сад кажем себи да сам била луда што сам тако размишљала. Баш ме брига, најважније ми је да ја будем добро, а коса – па она ће да порасте.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".