Певачица не наступа три године, а до пензије има још шест година. Сада је одлучила да сними једну нову песму и радује се рођењу још једног унука у јануару. 

До сада је певачица ћутала о добробитима Синише Михајловића према њој. За "Стар" је први пут све открила: 

Зашто те није било на снимању новогодишњих емисија?

-Пао ми је имунитет, тешко сам се разболела јер имам коњуктивитис, гнојну ангину и температуру. Чак сам и глас изгубила од кашља. Била сам у Краљеву на слави када ми је позлило, па сам завршила у Хитној! Кола нисам могла да возим, другарица ме вратила у Београд. Због здравственог стања сам морала да прескочим снимања новогодишњих надам се да се програма, организатори неће наљутити на мене, али ја из кревета нисам могла да устанем.

Фото: Профимедиа

 

Ко чува твог унука Зорана сада?

-Уписали су га у јаслице, тако да га свако јутро воде и он је пресрећан. И боље му је тамо да буде са децом свог узраста него са нама одраслима. Имамо срећу да много воли да иде у јаслице и да је срећан, дали су га овако малог да би се навикао. Овде код куће није хтео ништа да једе, само смо му блендали храну, а тамо све једе јер има друштво.

Да ли паузираш још увек са наступима?

-Да, од када је кренула корона уопште не наступам, имала сам и ружних и лепих догађаја у породици и потребан ми је био мир и одмор. Сада очекујемо још једну бебу, снајка Бојана треба да се породи у јануару и ја ћу бити ту да им помогнем. Онда ми је у плану да тамо на пролеће снимим нешто ново и онда да се вратим на сцену и кренем поново да наступам. Крећем у акцију што се каже, јер до иностране пензије коју плаћам имам још неких шест година да чекам.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Kurir

 

Синиша Михајловић ти је био велики друг, како си поднела његову смрт?

-Јао, то ме је баш погодило. Он је био много добар човек. Када су биле санкције и затворене границе, мени пониште визу за Немачку и нисам могла да идем да певам. Синиша ми је послао гарантно писмо из фудбалског клуба Лацио и ја сам у италијанској амбасади добила визу за само један дан, чак и данас чувам ту визу. Он је свима помагао и тада ми је рекао: Па где ти са троје деце да не можеш да радиш, ја ћу ти то завршитим ништа не брини! Била сам му и на свадби када је правио у Новом Саду. Био је на промоцији албума Сузане Јовановић пре годину и по дана и тада је онако болестан устао да се поздрави са мном, као и његова жена Аријана. Зато ме је његова смрт толико потресла да данима нисам могла да дођем себи.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".