Шеста сезона ријалитија "Задруга" почела је 9. септембра, а на велелепно имање у Шимановцима уселило се око 50 задругара.

Од првог дана, до данас, многа ријалити имена су се променила. Неке нове ријалити звезде су се уселиле у Белу кућу, а неки су већ и дисквалификовани.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Ни ова сезона није прошла без већ познатих ријалити играча, које смо имали прилике да гледамо у претходним сезона. Они су повратници због великих хонорара које су уговорили с Пинк телевизијом, али и због казни које морају да "одраде".

Ријалити маг Мики Ђуричић, који је недавно дисквалификован из "Задруге 6", писало се да ће за боравак у ријалитију добити 150.000 евра.

Фото: АТА имагес

 

 

Ипак, како је решио да својевољно напусти имање, ТВ Пинк ће против њега поднети тужбу и, на име уговора, потраживати 50.000 евра.

Кристијан Голубовић такође је био део овогодишњег шоуа, све док сам себе није дисквалификовао, због насиља над другим задругаром.

Фото: АТА имагес

 

 

Голубовић је до сада важио за најплаћенијег ријалити учесника и то са сумом од наводно 350.000 евра, коју је сада надмашио и дошао до наводних 500.000 евра (у које очигледно само он верује).

Иван Маринковић изненадио је све када је ријалити "Парове" заменио "Задругом", а пише се да га је продукција Пинка за то наградила хонораром од 2.000 евра недељно.

Фото: Јутјуб принтскрин/tirorere0

 

 

Његова бивша партнерка са којом има сина Жељка, Миљана Кулић, зарађује мало више од њега - 3.000 евра недељно, а уз њу иде и њена мајка Марија Кулић за 500 евра мање.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

Од Маје Маринковић се очекује да буде окосница ове сезоне, па јој је зато одобрен хонорар од 4.000 евра недељно.

Иако је саставни део свих сезона, Лепи Мића је и даље скроман када је хонорар у питању. Он ће добијати 1.200 евра недељно.

Фото: Инстаграм принтскрин/majaamarinkovic

 

 

- Ја сам у ријалиију за врло мале паре. Питајте лажне милионере колико су узели пара. Боли ме глава од њихових лажи. Ја сам интелигентан човек и пре сам за једну скромну, добру плату, која те чека кад изађеш из ријалитија, него да тражим милионе, а изађем без жуте банке. Задовољан сам. Тих десет плата на камару, буде плус и нека награда, ето добио сам кола, јавну промоцију, па све то вреди - изјавио је Мића.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

И остали повратници, попут Јоване Томић Маторе и Филипа Цара лепо су наплатили учешће, док ће задругари који се први пут појављују у "Задрузи", а нису познати јавности, морати да се задовоље недељним хонораром од 300 до 500 евра.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".