Многи спортисти окренули су се вери, обилазе света места, тетовирају ликове светаца, неки су и донатори манастира, али породица Гудељ дубоко је загазила у православље.

Иако је Немања тетоважом чак три крста на леђима, јасно показао да је верник, ни он а ни његови најближи не причају да су у Холадији наводно подигли цркву.

- Породица Гудељ држи до традиције и обичаја, у њиховој кући се зна ред који сви поштују. Блиски су, породица је на првом месту, о свему се договарају, нико се ту не издваја нити мисли само на себе. Ко улази у њихову породицу мора да поштује главу породице, мајку, па онда сваког члана без обзира што неко сматра да је то застарело и да су дошла друга времена. Изгледа да је баш ту избио сукоб са Анастасијом која је модерна девојка. Гудељи су дуго живели у Холандији, Немања је тамо играо за јуниорску репрезентацију Холандије, али нису се окренули ка западњачким вредностима него су се прикључили нашој заједници и окренули цркви - испирчао је извор.

Фото: АТА имагес

 

 

Како је рекао извор, Гудељи су били ктитори цркве у Холандији.

- Чак су саградили једну цркву, били су ктитори, али о томе неће да причају. То нису радили због рекламе него из искрене вере и као један вид донације за све грехе предака који би могли да утичу сада на њихове животе и срећу. Истина је да Немања и Драгиша ако је судити на основу физичког изгледа изгледају врло урбано, али у њиховој кући слушају се отац и мајка. Они се питају у свему па су се сви сложили, када је Немања имао понуду да игра и за репрезентацију Холандије да се определи за Србију, где их све срце вуче.

(Свет)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".