Познати београдски сплав "Фристајлер" почео је да тоне током дочека Нове године, а толико се накривио да је јутрос већ већим делом у води.

Како су испричали људи који су се затекли на месту инцидента, након одбројавања почели су да осећају да су им ноге и обућа мокри, а затим видели воду која је навирала у локал.

Како се види на сликама, сплав је накривљен и већим делом у води, а место није обезбеђено.

На гомили испред сплава тренутно су јакне које су остале, а около и флаше, као и остаци хране.

- Људи су покушавали да излазе и скачу једни преко других, није било упутства од обезбеђења. Дошло је до сукоба обезбеђења са гостима, један из мог друштва је учестоввоао. Сви су кренули по јакне у посебну просторију, обезбеђење је одмах на непотребан агресиван начин отерало све и нису нам дали јакне. Вратио сам се да нађем јакну, запрепастио сам се кад сам видео да су јакне ту, нико их није склонио, а сплав и даље тоне. Пробао сам да извучем што више јакни, вратио сам се три, четири пута у ту просторију и није безбедно уопште. Разочарао сам се како су одреаговали, да се излази само на један излаз, требало је другачије да се раагује ово није безбедно за хитне случајеве - испричао је младић за ТВ Прва који је јутрос дошао по своју јакну.

Незванично, сплав је потонуо, јер је на њему било више људи него што може да прими, а томе сведоче и бројни снимци из новогодишње ноћи који су објављени на друштвеним мрежама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Како су очевици рекли, током дочека је била толика гужва да се једва дисало.

У Хитној помоћи кажу да није било теже повређених приликом инцидента. Неколико особа добило је помоћ због посекотина, а на лице места биле су упућене две екипе Хитне помоћи.

Полиција је евакуисала госте из тог клуба.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".