Чола је открио да му је ова година била радна, али и веома успешна.

- Ова година је била радна, после короне смо направили доста концерата, доста тога смо надокнадили, од марта, априла почели смо да свирамо и путујемо по свету, направили смо доста концерата. Мислим да је у том смислу, пословном, ово била једна од најуспешнијих година у мојој каријери. Приватно, добро сам се осећао - рекао је певач.

Чола је признао и да ли му је тешко што и ову Нову годину дочекује без породице.

Фото: репринт ТВ Новости

 

- Није, некад смо заједно, некад нисмо, зависно од догађаја. Обично смо на мору 80 одсто дочека, дочеци су највише прављени на мору. Многи градови у Црној Гори раде овај дочек јако озбиљно и врло организовано, лепо је бити на мору, и температура је виша - рекао је он, а потом открио шта ћерке очекују од њега и да ли имају жеље за поклоне:

- Имају, обично добију, али њих занима само лова - шаљиво је рекао Чола.

Чола је затим причао и о својим почецима у певачкој каријери.

Фото: Милена Анђела

 

- Имали смо некад викендицу у Баошићима, мој први наступ је био везан за Бјелу, на неком такмичењу аматера певача, где сам се ја као Сарајлија успео да се прошверцујем, нисам добио награду, али смо поделили другу награду, што је мени и мом другу из гимназије финансијски много значило. Почастили смо се до повратка у Сарајево. Ишао сам од Котора до Дубровника са гитаром, некад смо знали и шешир да ставимо, да се стави који динар, било је врло куртуозно, није нам било до тога - рекао је певач и додао да често спаја лепо и корисно:

- Одмарам се ја стално, спојим лепо и корисно. Мало се одмараш, мало радиш. Нисам професионално размишљао о певању. То је била љубав према музици, после је дошло све кроз забаву, онда кад је дошла економија, кренуло је у уметничком правцу - истакао је Здравко Чолић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".